Survivor: Η Σοφιάννα πρόδωσε την ομάδα της και το Twitter την «δίκασε» για την πονηριά της

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Η Σοφιάννα πρόδωσε την ομάδα της και το Twitter την «δίκασε» για την πονηριά της

«Ξεπουλήθηκε για ένα έπαθλο» γράφουν οι περισσότεροι. Οι κόκκινοι νίκησαν και την επέλεξαν να χαρεί το μεγάλο έπαθλο μαζί τους και εκείνη προχώρησε σε μία προκλητική κίνηση. 

Ακρότητες, προκλήσεις και γκρίνια δίχως τέλος, επικράτησαν για μία ακόμη βραδιά στο Survivor. Η ένταση έφερε κλάματα για μία ακόμη φορά από την Βρισηίδα, η οποία μόνιμα νιώθει αδικημένη, ενώ η Σοφιάννα φαίνεται πως έχει πια τον έλεγχο των εξελίξεων στο παρασκήνιο. Η νίκη για δεύτερη μέρα των κόκκινων με ένα σούπερ έπαθλο, άνοιξε για μία ακόμη φορά του ασκούς του Αιόλου και στο κοινό στο Twitter. Η Σοφιάννα μπήκε στο στόχαστρο για μία εντελώς unfair και στοχευμένη κίνησή της.

https://www.instagram.com/p/Cc0w93JMc4E

Τα ατελείωτα δάκρυα της Βρισηίδας

Δεν είχαν προλάβει να ηρεμήσουν από την έξαψη του ταξιδιού τους στο Μαϊάμι οι κόκκινοι και κατάφεραν να επικρατήσουν και στο χθεσινό αγώνισμα. Το οποίο είχε ένα ακόμη μοναδικό έπαθλο, προσφορά του Ατζούν. Ο τούρκος παραγωγός αυτοτρολαρίστηκε με την κλασσική του ατάκα «Ντεν μπουρεί» ενώ ανακοίνωσε πως σύντομα θα έχουμε, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, αγώνα μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων παικτών. Οι νικητές, γεύτηκαν πάρτι με 80΄s μουσική, μασάζ και πλουσιοπάροχο μπουφέ, σε έπαυλη του Αγίου Δομήνικου. Είχαν το δικαίωμα - όπως συνέβη και με στον προηγούμενο αγώνα - να επιλέξουν και έναν παίκτη της μπλε ομάδας. Διάλεξαν την Σοφιάννα και εκείνη με την σειρά της την Μαίη, για να πάνε μαζί τους.

Η Σοφιάννα σε μία προκλητική κίνηση τραγούδησε μετά στην καλύβα το τραγούδι των κόκκινων, ενώ και στην συνέχεια εξέφρασε την υποστήριξή της στην αντίπαλη ομάδα, δίχως ίχνος συμπόνιας στην δική της. Μάλιστα άφησε και παραγγελιά φεύγοντας, η οποία, εξόργισε ακόμη περισσότερο το κοινό στο Twitter. Ζήτησε να δώσουν την δική της μερίδα φαγητού στον Άρη και στον Τάλα. Οι οποίοι παρεπιμπτόντως είχαν επιλεχθεί για το ταξίδι στο Μαϊάμι λίγες ώρες πριν. Μαζί και με την Ναυσικά, οι 4 τους, έχουν στοχοποιηθεί πια από τους υπόλοιπους, ως η σούπερ κλίκα του reality.

Με το δίκιο της αυτή τη φορά, η Βρισηίδα, ξεκίνησε να κλαίει και σταματημό δεν είχε. Ούτε προχθές την επέλεξαν, ούτε και χθές και στεναχωρήθηκε ξανά που έχανε φαγητό και ανέσεις. Η γκρίνια της ωστόσο ήταν εκνευριστική, όσο εκνευριστική ήταν και η ανταλλαγή κατηγοριών μεταξύ των μπλε. Οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς, για κλίκες και συμμορίες. Φέτος στο Survivor, ο τηλεθεατής δεν ξέρει που να εστιάσει. Ποιον να προλάβει να αντιπαθήσει περισσότερο. Οι συμπεριφορές και οι στρατηγικές αλλάζουν με ταχύτητα φωτός. Το μόνο που δεν αλλάζει, είναι η γνώμη του κοινού στο Twitter για την Σοφιάννα, όπως θα δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί.

Ο μόνος ωστόσο που πετούσε σε πελάγη ευτυχίας, κερδίζοντας δύο έπαθλα στην σειρά ήταν ο Κατσαούνης. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα, αυτό που έζησε. Μέχρι και μανικιούρ έκανε. Ευτυχώς γελάσαμε και λίγο στο χθεσινό επεισόδιο.