Survivor: Το σχόλιο του Ατζούν στη Ναυσικά είναι από εκείνα που δεν θέλουμε να ακούμε πια στην TV

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Το σχόλιο του Ατζούν στη Ναυσικά είναι από εκείνα που δεν θέλουμε να ακούμε πια στην TV

Γιατί πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και πώς το λέμε. Και δεν είναι μόνο θέμα τηλεοπτικής αβρότητας.  

Τo Survivor, ως τηλεοπτικό πρόγραμμα πάντα πορεύονταν στην κόψη του ξυραφιού. Γιατί είναι στην φύση του format του, οι κόντρες, οι ίντριγκες και οι ακρότητες. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε, είναι να ακούσουμε από το στόμα του ίδιου του παραγωγού του, ένα τόσο άκομψο και σεξιστικό σχόλιο προς μία παίκτρια. Ο Ατζούν δεν έθιξε όμως μόνο την Ναυσικά με το σχόλιό του. Με τον τρόπο του, έθιξε και όλες όσες θα συμμετέχουν στο μέλλον και θα είναι οι σύντροφοι ή οι σύζυγοι κάποιου.

https://www.instagram.com/p/Cc20Fz7J5KD

Μία από τις κοπέλες του Κώστα Πηλαδάκη

«Ελπίζω να είστε χαρούμενοι και μαζί για πολλά χρόνια. Έτσι ώστε να μη χρειαστεί να μου φέρει κι άλλες κοπέλες του ο Κώστας στο Survivor» είπε ο Ατζούν, ο παραγωγός του Survivor, ο οποίος για κάποιες μέρες αναπλήρωνε τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση του reality. Η αναφορά φυσικά έγινε για τον σύντροφο της Ναυσικάς Παναγιωτοπούλου, Κώστα Πηλαδάκη, γνωστός μας ως επιχειρηματίας και ως κουμπάρος του Αντώνη Ρέμου. Όλα ξεκίνησαν με την σύνδεση της Ναυσικάς και της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η οποία υπήρξε πριν πολλά χρόνια σύντροφος του επιχειρηματία και την περσινή χρονιά ήταν στο Survivor. «Σχεδόν κάθε χρόνο ο Κώστας μας στέλνει ένα κορίτσι του στο παιχνίδι».


Η παίκτρια από αμηχανία αρχικά απάντησε πως «Έχει καλό γούστο» για να υποβιβάσει στο επίπεδο του χιούμορ την συνομιλία τους.
Οι χρήστες των social media παρόλο που τις τελευταίες μέρες έχουν κρίνει αρνητικά την Ναυσικά για την συμμαχία της με τον Άρη Σοϊλέδη, εξεπλάγησαν με το σχόλιο του Ατζούν. Ο οποίος με τα χαριτωμένα σπασμένα ελληνικά του και τα αυτοτρολαρίσματα του, δεν είχε δώσει δείγματα τέτοιας προσβλητικής συμπεριφοράς κατά το παρελθόν.

Όμως, ούτε ως άστοχο χιούμορ το εκλαμβάνουμε, ούτε ως χαριτωμένη επωδό, μίας παλαιότερης γνωριμίας του με τον Κώστα Πηλαδάκη, κάποιο καλοκαίρι, σε κάποιο στενό της Μυκόνου που του έδινε την άνεση να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο. Ο ίδιος άλλωστε όπως δήλωσε και η κοινή φίλη του ζευγαριού Μαρία Καλάβρια, ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το σχόλιο προς την αγαπημένη του. Εξάλλου, είναι υποτιμητικό και για τον ίδιο.

Και ήρθε η στιγμή, να μην ακούμε πια παρόμοια σχόλια στην τηλεόραση. Βασικά να προσέχουμε τι λέμε πια στην τηλεόραση. Ντεν μπουρεί (για να μιλήσουμε και στην δική σας γλώσσα) κύριε Ατζούν, να τα λέμε αυτά. Είναι πιο σοβαρό από μία απλή κίνηση ευγένειας και τακτ. Το ότι κάποια γυναίκα είναι παίκτρια ενός reality, ότι στοχευμένα μπήκε για την τηλεοπτική αναγνωρισιμότητα, όσο εφήμερη και αν είναι αυτή, ότι επωφελείται της γαλαντομίας του παραγωγού στις αμοιβές και ελπίζει στις προτάσεις που θα δεχθεί όταν αποχωρήσει, δεν την υποβιβάζει σε πολίτη δεύτερης κατηγορίας. Κανείς δεν δικαιούται τον εξευτελισμό. Ούτε φυσικά και όταν τον προκαλεί ο ίδιος στον εαυτό του.

Κατάσταση αρκετά συνηθισμένη σε αυτά τα τηλεοπτικά προγράμματα.