Ο σωματοφύλακας του Depp εκθέτει την Amber Heard - Οι φωνές και τα σημάδια στο πρόσωπό του Johnny

Νατάσσα Σχοινά
Ο σωματοφύλακας του Depp εκθέτει την Amber Heard - Οι φωνές και τα σημάδια στο πρόσωπό του Johnny

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο Depp ήταν εκείνος που εμφανιζόταν με σημάδια και όχι η Heard.

Η δίκη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard συνεχίζεται και ο επόμενος μάρτυρας που κατέθεσε και μονοπώλησε το ενδιαφέρον με το περιεχόμενο των δηλώσεών του είναι ένας από τους σωματοφύλακες του ηθοποιού, ο Malcolm Connoly.

Ο Connoly εξετάστηκε σχετικά με το τι ακριβώς είχε δει και είχε ζήσει τα χρόνια που ο Depp ήταν παντρεμένος με τη Heard και, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Amber ήταν αυτή που ούρλιαζε συνέχεια, ενώ ο Johnny ήταν εκείνος που εμφανιζόταν με χτυπήματα στο πρόσωπό του.

Η Amber Heard ήταν αυτή που άρχισε να αλλάζει

Ο Malcolm Connoly δήλωσε πως όλα στην αρχή ήταν υπέροχα, ώσπου η συμπεριφορά της Heard άρχισε να αλλάζει και ο Depp άρχισε να είναι πιο ήσυχος.

«Στην αρχή ήταν όλο αγάπες. Όλα τέλεια. Η περίοδος του μέλιτος. Έβλεπες τον Johnny ξανά ευτυχισμένο και η Amber ήταν υπέροχη, όπως ήταν συνήθως. Έπειτα, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Η Amber άρχισε να αλλάζει. Άρχισε να γίνεται πιο επιθετική, απαιτητική. Μπορούσα να δω ότι η Amber ήθελε να φοράει τα παντελόνια σε αυτήν τη σχέση. Ήταν πολύ εμφανές.

Η Amber μπορούσε να γίνει ψυχρή για ψύλλου πήδημα, οπότε, όσο περνούσε ο χρόνος, μπορούσα να τους δω να αλλάζουν. Μπορούσα να δω την Amber να αλλάζει. Μπορούσα να δω τον Johnny να γίνεται πιο ήσυχος. Έμπαινες στο αυτοκίνητο και κανείς δε μιλούσε. Η Amber άρχισε να γίνεται πιο μουτρωμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Τα ουρλιαχτά της ηθοποιού

Ο σωματοφύλακας του ηθοποιού κατέθεσε πως οι φωνές της Amber Heard άρχισαν να ακούγονται όλο και πιο συχνά.

«Άκουγα την Amber να ουρλιάζει. Άκουγα φωνές και πεσίματα και γενικά τι συνέβαινε. Αλλά δεν ήμουν εκεί κάθε βράδυ. Όταν περπατούσαμε στη Μεγάλη Βρετανία, υπήρχαν νύχτες που πήγαινα σπίτι, γιατί ο Jerry (ο άλλος σωματοφύλακας) θα ήταν εκεί. Αλλά, ναι, μπορούσα να ακούσω μερικές φορές τις φωνές. Κυρίως άκουγα την Amber να ουρλιάζει», δήλωσε.

Depp Heard Lawsuit

Σημάδια από χτυπήματα είχε ο Johnny Depp και όχι η Amber Heard

Όταν ο Connoly ερωτήθηκε σχετικά με το αν είχε δει σωματική βία μεταξύ των ηθοποιών, απάντησε αρνητικά, όμως, θυμήθηκε δύο περιστατικά στα οποία φαίνεται πως ο ηθοποιός δέχτηκε επίθεση μέσω αντικειμένων.

«Ποτέ δεν έχω δει σωματική βία (μεταξύ τους). Δεν είναι κάτι που οι άνθρωποι κάνουν μπροστά στην ασφάλειά τους. Δεν είναι κάτι που θα γινόταν μπροστά σε εμένα ή τον Jerry. Απλά δε θα γινόταν», ξεκίνησε να λέει.

Ο Johnny Depp αποκάλυψε πόσα χρήματα έχασε λόγω της διαμάχης του με τη Heard

«Μου έρχονται δύο περιστατικά στο μυαλό. Το ένα ήταν σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο. Δε θυμάμαι αν ήταν τοπική ή διεθνής πτήση. Ο Johnny καθόταν στο τραπέζι κοιτώντας εμένα και η Amber ήταν με πλάτη. Γινόταν κάποιος τσακωμός. Δεν μπορούσα να ακούσω. Ήταν περισσότερο οπτικό παρά λεκτικό. Βλέπω έναν πλαστικό αναπτήρα να αναπηδάει από το στήθος του. Οπότε, σκέφτομαι ότι αυτό θα κλιμακωθεί. Θυμάμαι τον Johnny να μειδιά και να κοιτάζει αλλού.

Μία άλλη φορά, ήταν στο loft διαμέρισμα. Ήμουν στο διαμέρισμα της ασφάλειας. Έλαβα ένα μήνυμα και θα τον πήγαινα στο οίκημα του Δυτικού Hollywood. Πηγαίνω στο loft και υπήρχε ένα μικρό άνοιγμα στην πόρτα. Σπρώχνω και ακούγονταν φωνές. Ήμουν στο λάθος σημείο του διαμερίσματος οπότε δεν άκουγα. Αλλά, όπως γύρισα στο αριστερό μέρος του δωματίου, υπήρχε ένα κουτάκι αναψυκτικού το οποίο εκσφενδονίστηκε από τον ημιώροφο, χτύπησε με δύναμη πάνω στο μηχανικό χέρι που κρατούσε την τηλεόραση και χύθηκε παντού. Ο Johnny είχε ήδη το jacket του και μία τσάντα στον ώμο -γι’ αυτό με κάλεσε, γιατί θα φεύγαμε-», είπε.

Ο σωματοφύλακας ανέφερε ότι στη Heard δεν είδε ποτέ σημάδια από χτυπήματα, όμως, στον Depp άρχισε να βλέπει όλο και πιο συχνά και συγκεκριμένα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Υπήρχαν γρατζουνιές, μελανιές κάτω από τα μάτια, σημάδια στον λαιμό.

Στο δικαστήριο, μάλιστα, παρουσιάστηκε και μία φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τον Depp με πρήξιμο στη μύτη και στο αριστερό του μάτι. «Είτε έπεσε πάνω σε μία πόρτα είτε μία πόρτα έπεσε πάνω σε εκείνον», είπε ο Connοly.