Δίκη Johnny Depp: Η κακοποίηση από τη μαμά του και το βίντεο της Heard με τον Musk και τον Franco

Νατάσσα Σχοινά
Δίκη Johnny Depp: Η κακοποίηση από τη μαμά του και το βίντεο της Heard με τον Musk και τον Franco
AP

Η δύσκολη παιδική ηλικία του Johnny Depp ήρθε στο προσκήνιο και οι μάρτυρες καταθέτουν ο ένας μετά τον άλλον.

Η πολύκροτη δίκη στο Fairfax της Virginia του Johnny Depp ο οποίος μηνύει την Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση έχει αρχίσει από την προηγούμενη εβδομάδα και κάθε μέρα νέες πληροφορίες προστίθενται στον φάκελο των δύο ηθοποιών.

Την ώρα που η σταρ συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, η αδερφή του πρώην συζύγου της Heard ανέβηκε στο εδώλιο για να πει τη δική της πλευρά, σύμφωνα με την οποία η Heard ήταν αυτή που είχε την κακοποιητική συμπεριφορά στη σχέση.

Η αδερφή του Johnny Depp σκιαγραφεί ένα χειριστικό προφίλ της Amber Heard στη δίκη

Η κατάθεση της κλινικής ψυχολόγου που επισκέπτονταν

Αμοιβαία κακοποίηση ισχυρίζεται πως διαπίστωσε η κλινική ψυχολόγος Laurel Anderson που είχε αναλάβει το ζευγάρι όσο ακόμη ήταν μαζί. Κατέθεσε, μάλιστα, πως τόσο ο Johnny Depp όσο και η Amber Heard ήταν θύματα κακοποίησης μεγαλώνοντας, αλλά πως ο ηθοποιός ήταν «πολύ συγκροτημένος» μέχρι που πυροδοτήθηκε από τη Heard.

Έπειτα, και η ηθοποιός πυροδοτήθηκε από κάτι που είπε ο Depp και το θεώρησε «θέμα υπερηφάνειας» να ξεκινήσει καυγά. «Αν (ο Depp) θα έφευγε για να αποκλιμακώσει τον καυγά, εκείνη θα τον χτυπούσε για να τον κρατήσει εκεί», είπε χαρακτηριστικά. Ήθελε «να τον κρατήσει μαζί της γιατί η εγκατάλειψη και το να φεύγει (εκείνος) ήταν ο χειρότερός της εφιάλτης», συνέχισε.

Depp Heard Lawsuit

Η παιδική ηλικία του Johnny Depp

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Johnny Depp προέβη σε αποκαλύψεις για την παιδική του ηλικία, για την οποία δε μιλάει συχνά παρά τις τόσες επιτυχημένες δεκαετίες του στο Hollywood.

Η Betty Sue Palmer και ο John Christopher Depp απέκτησαν τέσσερα παιδιά, το νεότερο από τα οποία ήταν ο ηθοποιός. Η μητέρα του ήταν σερβιτόρα όταν γνώρισε τον έπειτα σύζυγό της και η οικογένεια μετακινείτο πολύ. Όταν ο Johnny Depp ήταν 15 ετών (1978), οι γονείς του χώρισαν και, αναφορικά με τη μαμά του, στη δίκη έκανε κάποιες σοκαριστικές δηλώσεις.

Η σχέση του Johnny Depp με τη μαμά του

Όταν η Palmer χώρισε από τον Depp, βίωσε μία άσχημη περίοδο στη ζωή της που είχε αντίκτυπο και στη ζωή του γιου της. Άρχισε να κάνει καταχρήσεις χαπιών και κάθε φορά που έπαιρνε υπερβολική δόση, ο Johnny Depp ήταν αυτός που την έβρισκε. Εκείνη είναι και η περίοδος στην οποία ο ηθοποιός χρεώνει το ξεκίνημα της χρήσης ναρκωτικών από τον ίδιο.

Η Palmer ξαναπαντρεύτηκε στην πορεία, αλλά ο νέος της σύζυγος, Robert Palmer, έμπαινε συχνά στη φυλακή και για αυτόν έγραψαν οι Hollywood Vampires -το συγκρότημα που δημιούργησε η Alice Cooper, o Johnny Depp και ο Joe Perry- «As Bad As I Am».

Ο Johnny Depp κατέθεσε πως δεχόταν χτυπήματα με τη ζώνη και πολλές άλλες μορφές σωματικής και ψυχολογικής βίας στα οποία συμμετείχε εκείνη. «Είχε τη δύναμη να είναι πιο σκληρή από οποιονδήποτε με όλους μας. Με τα αδέρφια μου αλλά και με τον μπαμπά μου. Μπορούσε να γίνει πολύ βίαιη. Και ήταν πολύ βίαιη. Ήταν σκληρή. Υπήρχε σωματική βία κακοποίηση, που μπορεί να ήταν σε μορφή ενός τασακιού που σου πετάγεται ή με το να σε χτυπάνε με ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι ή ένα τηλέφωνο», κατέθεσε. «Η λεκτική βία, η ψυχολογική βία ήταν σχεδόν χειρότερες από τη σωματική. Τα χτυπήματα ήταν απλά σωματικός πόνος. Τον σωματικό πόνο μαθαίνεις να τον διαχειρίζεσαι. Μαθαίνεις να τον αποδέχεσαι», δήλωσε ο ηθοποιός.

undefined

Ο ηθοποιός, μάλιστα, περιέγραψε και ένα περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο η μητέρα του τον περιγελούσε επειδή γεννήθηκε με μία πάθηση στο ένα του μάτι: «Κορόιδευε ελαττώματά μας. Γεννήθηκα με ένα πολύ περίεργο και πολύ σπάνιο πράγμα στο μάτι μου. Το πίσω μέρος του φακού είναι σφαιρικό κανονικά. Το ένα μάτι μου είναι φυσιολογικό. Το άλλο είχε έναν πιο κωνικό φακό, οπότε ο εγκέφαλός μου δεν έμαθε ποτέ να βλέπει από το αριστερό μου μάτι και παρατήρησαν όταν ήμουν 3-4 ότι είχα ένα μάτι που περιφερόταν. Με αποκαλούσε 'μονόφθαλμο' και οτιδήποτε μπορούσε να σκεφτεί για να με μειώνει και να με εξευτελίζει».

Η σχέση του Johnny Depp με τον μπαμπά του

Ο John Christopher Depp ήταν πολιτικός μηχανικός και, όταν ο ηθοποιός ήταν 15, παράτησε την οικογένειά του. «Μου είπε ‘Τελείωσα. Δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Δεν μπορώ να ζω άλλο έτσι. Εσύ είσαι ο άντρας τώρα’», δήλωσε ο ηθοποιός σχολιάζοντας πως τότε είχε κρίνει την απόφαση του πατέρα του δειλή, αλλά πως μετά από μερικά χρόνια τον προσέγγισε για να κατανοήσει τον λόγο που έφυγε.

Και φαίνεται πως τον συγχώρησε. «Μου ζήτησε συγγνώμη για τα χτυπήματα, τη ζώνη. Εκείνη την περίοδο, ο πατέρας μου ήταν σε έναν βαθμό στο έλεος της Betty Sue», είπε.

Depp Heard Lawsuit

Όσο για την υπόθεση καθεαυτή, ο Johnny Depp δήλωσε: «Ο στόχος μου είναι η αλήθεια. Ποτέ δεν έφτασα σε σημείο να χτυπήσω την κυρία Heard με οποιονδήποτε τρόπο ούτε και έχω χτυπήσει κάποια γυναίκα ποτέ στη ζωή μου».

Το βίντεο της Amber Heard με τον Elon Musk και τον James Franco

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και βιντεοσκοπημένο μέσα σε ασανσέρ υλικό που δείχνει την Amber Heard μία με τον Elon Musk και μία με τον James Franco. Σε στιγμιότυπα, μάλιστα, φαίνεται πως υπήρχε πιο προσωπική σχέση μαζί τους. Αν πράγματι υπήρχε ερωτική σχέση μεταξύ τους, τότε κανείς από τους δύο δε θα καταθέσει στη δίκη, γιατί τίθεται θέμα αξιοπιστίας.