Η αδερφή του Johnny Depp σκιαγραφεί ένα χειριστικό προφίλ της Amber Heard στη δίκη

Νατάσσα Σχοινά
Η αδερφή του Johnny Depp σκιαγραφεί ένα χειριστικό προφίλ της Amber Heard στη δίκη
AP

Η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ Johnny Depp και Amber Heard άρχισε και καταθέτουν οι πρώτοι μάρτυρες.

Η μήνυση του Johnny Depp προς την Amber Heard έχει ξεκινήσει και το κοινό παρακολουθεί για μία ακόμα φορά τους πρώην συζύγους να έρχονται αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον. Η ηθοποιός έχει κατηγορήσει τον σταρ για ενδοοικογενειακή βία, κάτι που ο ίδιος μέχρι σήμερα αρνείται.

Η δίκη του ενάντια στη Sun στο Λονδίνο που τον αποκάλεσε «wife beater» -δηλαδή αυτός που χτυπάει τη σύζυγό του- έπεσε στο κενό και τώρα o 58χρονος ηθοποιός, που απολύθηκε από την Disney λόγω της κατάστασης, μηνύει τη Heard για συκοφαντική δυσφήμιση -και 50 εκατομμύρια δολάρια-.

Η κατάθεση της αδερφής του Johnny Depp, Christie Dembrowski

Τη δεύτερη μέρα της δίκης -12 Απριλίου-, η αδερφή του Johnny Depp, Christie Dembrowski, κατέθεσε στο Fairfax της Virginia και οι δηλώσεις της είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές. Εφόσον ευσταθούν, σκιαγραφούν ένα πολύ χειριστικό προφίλ για την Amber Heard και παρουσιάζουν μία γυναίκα με πολύ κακή και προσβλητική συμπεριφορά προς τον σύζυγό της.

Η αδερφή του Johnny Depp, Christie Dembrowski

Η αδερφή του Johnny Depp, Christie Dembrowski

AP

Η Amber Heard ήταν αηδιασμένη στη ιδέα της συσχέτισης του Johnny Depp με τη μόδα

Σύμφωνα με τη New York Post, η Dembrowski αφηγήθηκε ένα συγκεκριμένο περιστατικό, κατά το οποίο η Heard ένιωσε «αηδιασμένη» όταν ο Depp τής αποκάλυψε πως ο οίκος Dior τον ήθελε για συνεργασία.

«Dior, γιατί ο Dior να θέλει οποιαδήποτε σχέση μαζί σου; Θέλουν κομψότητα και στυλ κι εσύ δεν έχεις στυλ», ισχυρίστηκε η Dembrowski ότι είπε η Heard σύμφωνα με τον Depp.

Η Amber Heard δεν ήθελε προγαμιαίο συμβόλαιο

Αφού η Dembrowski μοιράστηκε τον τρόμο που ένιωσε όταν έμαθε ότι ο αδερφός της και η 35χρονη ηθοποιός θα παντρεύονταν, ισχυρίστηκε πως η Heard ήταν εκείνη που δεν ήθελε προγαμιαίο συμβόλαιο και όχι ο Depp, όπως ισχυρίστηκε η σταρ.

«Τρόμαξα. Ήμουν καταρρακωμένη, βασικά. Προσπάθησα να τον πείσω να περιμένει λίγο ακόμη (μέχρι να παντρευτούν)»,είπε.

James Franco και Elon Musk μάρτυρες υπεράσπισης της Amber Heard στη δίκη με τον Johnny Depp

Ο Johnny Depp δε θέλει ο κόσμος να πιστεύει πως θα μπορούσε ποτέ να διαπράξει τις κατηγορίες που του προσάπτει η Amber Heard

Η αδερφή του Depp σχολίασε, μάλιστα, και τη δίκη του με τη Sun επισημαίνοντας πως ο ηθοποιός αποφάσισε να κινηθεί νομικά, γιατί δεν αντέχει να τον σκέφτεται ο κόσμος ως κάποιον που μπορεί να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται.

«Προσωπικά, ξέρω ότι δε θέλει οι άνθρωποι να νιώθουν ότι θα μπορούσε ποτέ να είναι αυτός ο άνθρωπος, κάτι που δεν είναι. Το κομμάτι που τον ενοχλεί περισσότερο είναι ότι (οι ισχυρισμοί κακοποίησης) θα επηρεάσουν τα παιδιά του», είπε η Dembrowski.