Δίκη: Το «λουτρό αίματος» και ο πανικός της Amber Heard στην ιδέα ότι ο Johnny Depp θα έφευγε

Νατάσσα Σχοινά
Δίκη: Το «λουτρό αίματος» και ο πανικός της Amber Heard στην ιδέα ότι ο Johnny Depp θα έφευγε
Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022

Η δίκη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard συνεχίζεται και τα ηχητικά ακούγονται το ένα μετά το άλλο.

Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έκανε ο Johnny Depp στην Amber Heard συνεχίζει να εκδικάζεται και τα ηχητικά ντοκουμέντα παίζουν καθημερινά το ένα μετά το άλλο. Πότε για τον έναν και πότε για τον άλλο, προστίθενται διαδοχικά νέα στοιχεία σχηματίζοντας συγκεκριμένα πορτρέτα.

Ανάμεσα στα ηχητικά που έβαλε να παίξουν στο δικαστήριο η ομάδα της Heard βρέθηκε και ένα στο οποίο η ηθοποιός κατηγορεί τον τότε σύζυγό της πως της έσβηνε τσιγάρα πάνω της, ενώ σε άλλο ακούγεται να του λέει πως την «έσπασε στον ξύλο», τον παράτησε και έπειτα πήγε να της πει αντίο.

Η Amber Heard ισχυρίζεται ότι ο Johnny Depp έσβηνε τσιγάρα πάνω της

«-Πήγαινε να σβήσεις τα τσιγάρα σου πάνω σε κάποιον άλλο.

-Σκάσε χοντροκ***α»

«Τα έκανα σ****α και κλαίω στην κρεβατοκάμαρά μου αφότου σε παράτησα μία εβδομάδα πριν, αφότου με σάπισες στο ξύλο. Και μία εβδομάδα μετά εμφανίζεται στο κατώφλι μου, στο δωμάτιό μου και λες ότι θες να πεις αντίο», είπε η Heard.

Δίκη Johnny Depp: Η κακοποίηση από τη μαμά του και το βίντεο της Heard με τον Musk και τον Franco

Ο Johnny Depp τής είπε ότι δεν ήθελε να είναι μαζί της

Σε επόμενο ηχητικό, ο Johnny Depp λέει στην Amber Heard ότι δε θέλει να είναι πια μαζί της γιατί «έχει κάνει πολλά και έχει πει πολλά ψέματα». Εκείνη τότε τού είπε να βγάλει τη βέρα τους αν το εννοεί και, όταν ο σταρ το έκανε, η ηθοποιός δεν μπορούσε να το δεχθεί.

Περισσότερα ηχητικά ακούστηκαν, στα οποία ο ηθοποιός ακούγεται να λέει στη Heard ότι δεν μπορεί άλλο με αυτήν την κατάσταση και για να αποφύγει τους τσακωμούς, το «λουτρό αίματος» και τις προσβολές, προτείνει να χωρίζονται και ο καθένας να ηρεμεί παίρνοντας τον δικό του χώρο.

«-(AH) Χτίζεις. Χτίζω. Δε σου ζητάω να μείνεις για να μη φύγεις και να έχουμε ένα ‘λουτρό αίματος’. Σου ζητάω να το λύσουμε αντί να το παρατείνουμε και να το κάνουμε μεγαλύτερο.

-(JD) Αλλά, αν τα πράγματα εκτραχυνθούν και πηγαίνουν κάπου άσχημα και αρχίσουν οι βρισιές και όλα αυτά, πρέπει να φύγω. Γιατί δε θέλω ποτέ ξανά να βρεθώ σε μία κατάσταση τέτοια. Ποτέ.

-(AH) Ούτε κι εγώ.

-(JD) Οπότε, μη φρικάρεις αν έχουμε έναν καυγά και φύγω.

-(AH) Δε θα το κάνω. Σου ζητάω να μείνεις όταν νιώθεις κι εσύ ότι θέλεις να το λύσουμε.

-(JD) Πιστεύω ότι είναι καλή ιδέα για εμάς να παίρνουμε λίγο χρόνο για να σκεφτόμαστε μόνοι μας, χωρίς να κατακλυζόμαστε ο ένας από τον άλλον. Ας κάνουμε ένα διάλειμμα και να επιστρέψουμε από αυτό προσπαθώντας να είμαστε ήρεμοι και να το δουλέψουμε. Αλλά δε θα κάθομαι να τσακώνομαι μαζί σου. Μπορείς να με πεις δειλό, μπορείς να με πεις ό,τι θέλεις, αλλά δε θα το ξανακάνω ποτέ»

Η Heard αγχωνόταν υπερβολικά στην ιδέα ότι ο Depp θα έφευγε

Σε επόμενο απόσπασμα, το οποίο έλαβε χώρα μετά την πρόταση του Johnny Depp περί χώρου, ο ηθοποιός προσπαθεί να φύγει για να μην εκτραχυνθούν τα πράγματα, αλλά η Heard αγχώνεται υπερβολικά, βάζει τα κλάματα και τον παρακαλεί να μην το κάνει.

«-(JD) Έχω κουραστεί με αυτόν τον τσακωμό.

-(AH) Συγγνώμη.

-(JD) Οπότε, άσε με να φύγω, φύγε κι εσύ και θα σου μιλήσω σε μερικές ώρες. Εντάξει;

-(AH)Σταμάτα.

-(JD) Γιατί μου λες να σταματήσω; Μπορώ να φύγω;

-(AH) Γιατί με αγχώνει πάρα πολύ όταν φεύγεις από εμένα. Δεν καταλαβαίνεις πόσο το χειροτερεύεις. Σε παρακαλώ, το κάνεις χειρότερο για εμένα. Μου προκαλείς υπερβολικό άγχος όταν φεύγεις έτσι.

-(JD) Δεν έχω φύγει. Δε μου λες αντίο. Δε με αφήνεις να φύγω.

-(AH) Σταμάτα να με σπρώχνεις στη γωνία και να με ακουμπάς με αυτό και μετά να λες τις λέξεις που θες να πω. Σταμάτα να με πετάς στον τοίχο και μετά να λες ‘Τι δε σου αρέσει ο τοίχος;’ Σταμάτα να με σπρώχνεις.

-(JD) Δε σε σπρώχνω. Σου είπα ότι θέλω χώρο. Δε θέλω άλλο αυτήν τη συζήτηση. Χρειάζομαι χώρο. Και θα πάρω τον χώρο μου είτε σου αρέσει είτε όχι. Θα τον πάρω. Και θα πάρεις κι εσύ τον δικό σου χώρο», ακούγονται να λένε οι δύο ηθοποιοί μεταξύ τους, ώσπου η Heard ακούγεται σαν να βάζει τα κλάματα και έπειτα να τον παρακαλεί ξανά να μη φύγει γιατί είναι «τόσο στρεσαρισμένη που μπορεί να πεθάνει».