Kim Kardashian-Pete Davidson: Full in love στο δείπνο ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο

Kim Kardashian-Pete Davidson: Full in love στο δείπνο ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο
AP Photo/Jose Luis Magana

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson πραγματοποίησαν μια επίσημη δημόσια εμφάνιση και «έλιωναν» από έρωτα στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου.

Μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω του Covid-19, χθες (30/4) πραγματοποιήθηκε ξανά το δείπνο ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο, αυτήν τη φορά με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden. Στο event παρευρέθηκε και η Kim Kardashian με τον σύντροφό της, Pete Davidson, και «φώναξε» για ακόμη μια φορά πόσο ερωτευμένη είναι.

Η Kim Kardashian αποκάλυψε τον λόγο που η σχέση της με τον Pete είναι «γλυκιά και διασκεδαστική»

Τα βλέμματα όλο έρωτα στο κόκκινο χαλί

Τo δείπνο των ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο είναι μια γιορτή της ελευθερίας του λόγου – με κωμικούς να προσπαθούν να «ψήνουν» τον Πρόεδρο- καθώς και φιλανθρωπίας για δημοσιογραφικά προγράμματα. Εκεί, λοιπόν, ήταν καλεσμένοι του Disney/ABC η Kim Kardashian με τον Pete Davidson, οι οποίοι έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους σε κόκκινο χαλί.

https://www.instagram.com/p/CdAOlofslbC

Η Kim Kardashian φορούσε maxi φόρεμα Balenciaga με ζιβάγκο σε ασημί χρώμα, το οποίο «αγκάλιαζε» τις καμπύλες της, ενώ ο Pete Davidson εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι Prada και λευκό πουκάμισο.

Ο έρωτάς τους, όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, ήταν… κάτι παραπάνω από εμφανής με τα βλέμματα όλο πάθος να μην έχουν σταματημό. Ναι, και μέσα από τα γυαλιά του ο Pete Davidson έδειχνε να «λιώνει» για την Kim του.

Πότε η σχέση τους έγινε official

Μετά από μια δύσκολη σχέση κι από ένα ακόμα πιο δύσκολο διαζύγιο από τον Kanye West η Kim Kardashian χαμογελά ξανά. Η reality star είναι από τον Οκτώβριο του 2021 σε σχέση με τον κωμικό, Pete Davidson, όμως δεν θέλησε από την αρχή να βγάλει στη φόρα… τον νέο της δεσμό.

https://www.instagram.com/p/Ca-eyG4PFLk

Η reality star δημοσιοποίησε το relationship status της μόλις ένιωσε έτοιμη και αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 2022 με ένα post στο Instagram. Pete και Kim πόζαραν μαζί και οι φωτογραφίες γεμάτες έρωτα έδειχναν το ζευγάρι να κάνει φατσούλες αγάπης και φιλιών κοιτώντας ο ένας τον άλλο με ενθουσιασμό.