Elon Musk: Εμφανίστηκε στο Met Gala με supermodel και δεν είναι άλλη από τη μητέρα του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Elon Musk: Εμφανίστηκε στο Met Gala με supermodel και δεν είναι άλλη από τη μητέρα του

Ο διάσημος επιχειρηματίας έδωσε το παρών στο κόκκινο χαλί με την Maye Musk και κατάφερε να κεντρίσει όλα τα βλέμματα.

Ο Elon Musk είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς. Μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την τραγουδίστρια Grimes, ο 50χρονος επιχειρηματίας συνεχίζει ακάθεκτος την εργένικη ζωή του. Ο Musk αγόρασε το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων και βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο του παγκόσμιου Τύπου.

Ο δισεκατομυριούχος έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο φετινό Met Gala, μαζί με την γοητευτική μητέρα του, «βάζοντας φωτιά» στα φωτογραφικά φλας. Ο ιδιοκτήτης της Tesla και του SpaceX φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο και ασορτί παπιγιόν. Η μαμά του επέλεξε ένα μπορντό βελούδινο φόρεμα τον οποίο συνδύασε με μαργαριταρένια κολιέ και ένα μικρό λευκό τσαντάκι.

Ο Elon Musk αγόρασε το Twitter και οι χρήστες της πλατφόρμας τον έκαναν πρώτο trend

Ποια είναι η Maye Musk

Η 74χρονη μητέρα του Elon Musk, Maye Musk είναι μια πολύ επιτυχημένη και δυναμική γυναίκα. Γεννήθηκε ως Maye Haldeman στον Καναδά, όμως η οικογένειά της μετακόμισε στη Ν. Αφρική όταν ήταν μόλις δύο ετών. Έχει μία δίδυμη αδερφή, την Kaye, και τρία ακόμα αδέρφια.

Μετρά περισσότερα από 50 χρόνια στον χώρο της μόδας αφού εργαζόταν από τα 15 της ως μοντέλο. Είναι διάσημη διαιτολόγος και συγγραφέας, με το προφίλ της στο Instagram να μετρά περισσότερους από 569 χιλιάδες ακόλουθους. Όπως έχει και η ίδια δηλώσει: «Ήμουν διάσημη ώσπου ο Elon έγινε διάσημος».

Ήταν φιναλίστ στα καλλιστεία Miss South Africa το 1969 και τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκε τον μηχανικό Errol Musk, τον οποίο είχε γνωρίσει στο σχολείο. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, τον Elon, τον αδερφό του Kimbal και την αδερφή του Tosca. Ο Errol Musk την χτυπούσε και την κακοποιούσε διαρκώς. Οι νόμοι της Νοτίου Αφρικής δεν αναγνώριζαν την κακοποίηση ως λόγο διαζυγίου όμως το 1979 η Maye κατάφερε να πάρει διαζύγιο. Έκανε ολικό restart στα 40 της μετακομίζοντας στον Καναδά. Στο βιβλίο της «A Woman makes a Plan» η Maye Musk συμβουλεύει τις γυναίκες για το πώς θα μπορούσαν να διαχειριστούν μια ανάλογη κατάσταση.

«Είχα πέντε δουλειές. Έκανα έρευνες στο University of Toronto, δίδασκα δύο βράδια την εβδομάδα σε ένα κολλέγιο διατροφολογίας και δύο βράδια εργαζόμουν σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Έκανα φωτογραφίσεις και έδινα ομιλίες και είχα το προσωπικό μου γραφείο διατροφολόγου. Η φτώχεια σε κάνει να δουλεύεις πολύ σκληρά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Maye Musk στο Forbes.

mayemusk.jpg

@mayemusk

Πηγή κεντρικής: apimages.com