Ο Elon Musk είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2021

Μαρία Ροδίτη
Ο Elon Musk είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2021

Ο επιχειρηματίας είναι το πρόσωπο της χρονιάς του περιοδικού TIME.

Πρόσωπο της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό TIME, ανακηρύχθηκε ο Elon Musk. Ο αρχισυντάκτης του TIME επεσήμανε ότι ο Elon είχε μια «εξαιρετική επιρροή για τη ζωή μέσα και έξω από τη Γη» τη φετινή χρονιά.

Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι ο διάσημος επιχειρηματίας κυριαρχούσε σε «πολλά πράγματα στη ζωή της Αμερικής», από τη διαστημική βιομηχανία, την αυτοκινητοβιομηχανία μέχρι και την επιρροή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία έχει εκατομμύρια ακόλουθους.

MacKenzie Scott

MacKenzie Scott: Στην κορυφή της λίστας του Forbes για το 2021 η πρώην σύζυγος του Jeff Bezos

Νικητής του κόσμου VS νικητής του TIME

Κάθε χρόνο, το περιοδικό TIME επιλέγει το πρόσωπο, τα πρόσωπα ή την ομάδα της χρονιάς με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη. Ανεξάρτητα από το αν η επιρροή του τιμώμενου προσώπου είναι καλή ή κακή, εφόσον αυτό το πρόσωπο έχει αντίκτυπο στον κόσμο, τιμάται με τον τίτλο «πρόσωπο της χρονιάς».

Το πρόσωπο αυτό, όμως, προκύπτει ξεκάθαρα μετά από επιλογή των συντακτών του TIME. Δηλαδή, ενώ το TIME πραγματοποιεί δημοσκόπηση για τους αναγνώστες, οπότε οι θαυμαστές μπορούν να ψηφίσουν ποιος πιστεύουν ότι έχει τη μεγαλύτερη επιρροή, η τελική απόφαση λαμβάνεται αποκλειστικά από τους συντάκτες του περιοδικού.



Για να καταλάβεις… Φέτος το TIME ανακήρυξε πιο επιδραστικό πρόσωπο του πλανήτη τον Elon Musk. Οι αναγνώστες, ωστόσο, ψήφισαν ως πρόσωπο της χρονιάς τον Πρόεδρο της Βραζιλίας, Jair Bolsonaro.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της δημοσκόπησης, ο νικητής για το πρόσωπο της χρονιάς ανακοινώθηκε στο YouTube.

Ο Elon Musk για το μέλλον των αυτοκινήτων Tesla

Σε συνέντευξή του για το Πρόσωπο της Χρονιάς, ο Elon Musk μίλησε ανοιχτά για την πίστη και αυτοπεποίθησή του για το μέλλον των αυτοκινήτων Tesla.

time elon musk

Ο διάσημος επιχειρηματίας είπε ότι ελπίζει να έχουν την ίδια επιτυχία με τη δική του κι άλλες εταιρείες με ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Επίσης, παραδέχθηκε ότι έχει «πολλή δουλειά να κάνει» με τη λειτουργία του αυτόματου πιλότου των αυτοκινήτων, η οποία έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση από πολλούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tyra Banks: «Κάθε χρόνο το σώμα μου αλλάζει. Είναι πιο γεμάτο. Το ίδιο και το μυαλό μου»

Το μήνυμα της μαμάς της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο προς τους νέους εμπνέει