Μήπως η κλίκα του Άρη Σοϊλέδη θυμίζει το Survivor του 2017;

Μήπως η κλίκα του Άρη Σοϊλέδη θυμίζει το Survivor του 2017;

Τα δύο στρατόπεδα του Survivor και οι τσακωμοί μεταξύ τους φέρνουν στο μυαλό γνώριμες καταστάσεις.

Τα τελευταία επεισόδια του Survivor έχουν ξετυλίξει ένα κουβάρι εξελίξεων και γεγονότων που δείχνουν να φέρνουν νέες πληροφορίες στους τσακωμούς μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη, του Τάκη Καραγκούνια αλλά και των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

Ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος έντονος και ηχηρός, τον οποίο μπορεί εκ πρώτης να μην πιστεύεις ακριβώς λόγω της έντασής του, αλλά τελικά μήπως έχει δίκιο;

Στέλλα VS Κλίκα Σοϊλέδη

Πρόσφατα, η Στέλλα που είχε την ασυλία, έκανε την ανατροπή και έδωσε υποψήφια για αποχώρηση τη Σοφιάνα. Αυτή δεν ήταν η αρχική της επιλογή, όπως είπε, αφού ήθελε να ψηφίσει καθαρά αγωνιστικά και να δώσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Όμως, όταν είδε πως ο Σοϊλέδης και η παρέα του συσπειρώθηκαν για να διώξουν τη Βρισηίδα που σαφώς δεν είναι η χειρότερη στα παιχνίδια, αποφάσισε να κάνει τη Σοφιάνα τρίτη υποψήφια για να σπάσει την κλίκα.

Το παρασκήνιο φαίνεται να είναι μεγάλο και οι δύο πλευρές υποστηρίζουν πολύ σθεναρά τις απόψεις τους. Ο Τάκης καιρό τώρα φωνάζει περί υποκρισίας και τα βέλη του στρέφονται κατά του Άρη, τον οποίο μάλιστα κατηγόρησε ότι πήρε κινητό για να μάθει τη γνώμη του κοινού, ενώ, δε σταματούσε να λέει μπράβο στη Στέλλα μετά τον λόγο της για τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Ο λόγος της Στέλλας:

«Στην πρώτη ψηφοφορία, με έπιασαν πολλοί για να ψηφίσω τον Τάκη, επειδή οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλη ένταση με τον Τάκη. Εγώ θεώρησα πιο φρόνιμο να ψηφίσω τον πιο αδύναμο αγωνιστικά που στην παρούσα φάση είναι ο Κωνσταντίνος. Και δεν επηρεάστηκα από κανέναν συμπαίκτη μου για την απόφασή μου.

Θεώρησα ότι είναι σωστή και δίκαιη. Σήμερα, περίμενα να δω το όνομα του Κωνσταντίνου και προς έκπληξή μου, βλέπω της Βρισηίδας, που το θεωρώ κάτι άδικο, γιατί ο Κωνσταντίνος είναι ο πιο αδύναμος στην ομάδα μας. Θέλω πάντα να ψηφίζω αγωνιστικά. Θεωρώ τον Κωνσταντίνο τον πιο αδύναμο κρίκο, αλλά δεν μπορώ να παίξω αυτό το βρώμικο παιχνίδι που γίνεται αυτήν τη στιγμή.

Δεν πρόκειται να δώσω τον Κωνσταντίνο, γιατί το θεωρώ τεράστια αδικία που η Βρισηίδα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στον τάκο από τη δεύτερη ψηφοφορία προς αποχώρηση. Περίμενα η ομάδα μου να ψηφίσει αγωνιστικά. Δεν το έκανε. Εγώ με την ατομική ασυλία θα αναγκαστώ να ψηφίσω τη Σοφιάνα»

Μήπως βλέπουμε μία επανάληψη του Survivor του 2017 με άλλους πρωταγωνιστές;

Κάπως έτσι, αναμενόμενα μάς έρχονται στο μυαλό τα γεγονότα που συνέβαιναν στο Survivor το 2017, όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε κατηγορήσει ανοιχτά τον Στέλιο Χανταμπάκη ότι κινούσε τα νήματα υπογείως, έγινε ο μεγάλος τσακωμός, τον έδωσε για υποψήφιο για να κρίνει το κοινό και έπειτα αποχώρησε.

Σε εκείνη την περίπτωση, η πλειοψηφία του κοινού τάχτηκε κατά του Χανταμπάκη και το έδειξε με την ψήφο του. Οπότε, μήπως η επιλογή της Σοφιάνας στην προκειμένη περίπτωση θα είναι και ένα crash test για το ποιο στρατόπεδο πιστεύει τώρα ο κόσμος; Γιατί, αν μεταξύ Τάκη, Βρισηίδας και Σοφιάνας φύγει η τελευταία, το μήνυμα είναι σαφές. Το κοινό έχει διαλέξει πλευρά. Το ίδιο κι αν φύγει η Βρισηίδα, γιατί ο Τάκης είχε διχάσει το κοινό αρκετά πιο πριν, οπότε δεν είναι το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.

Η ψηφοφορία πλησιάζει, επομένως θα δούμε.