Survivor: Η Σοφιάννα προκάλεσε πανικό και το Twitter χωρίστηκε στα δύο

Survivor: Η Σοφιάννα προκάλεσε πανικό και το Twitter χωρίστηκε στα δύο

Οι πρωτοφανείς αποκαλύψεις του Τάκη έφεραν καυγά άνευ προηγουμένου στην μπλε ομάδα στο Survivor.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν η εβδομάδα επάθλων, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο (1/5) του Survivor οι παίκτες διεκδίκησαν τη θέση τους στο παιχνίδι με τον αγώνα ασυλίας. Χθες το βράδυ, λοιπόν, οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας ακόμα μια δοκιμασία στην οποία ρόλο έπαιζε η ταχύτητα και ο στόχος, ώστε να κερδίσουν την ασυλία τους, αλλά και να απολαύσουν το… τυλιχτό σουβλάκι τους.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι κόντρες, όπως αυτή ανάμεσα στον Μαρτίκα και τον Καραγκούνια που ξέσπασε λόγω της Σοφιάννας, αλλά και οι αποκαλύψεις του Τάκη που… αναστάτωσαν την μπλε ομάδα.

Survivor: Η Βρισηίδα επιτέλους έφαγε και το Twitter την αποθέωσε

Ο αγώνας ασυλίας και ο καυγάς ανάμεσα σε Μαρτίκα-Καραγκούνια

Το αγώνισμα των παικτών του Survivor για την ασυλία τους ήταν το εξής: οι παίκτες λειτουργούσαν σε ζευγάρια με τον έναν να τραβά ξαπλωμένος στην άμμο ένα σκοινί με καλάθι και τον άλλον να πρέπει να στοχεύσει στο καλάθι ώστε να βάλει μέσα την μπάλα. Νικητές αναδείχθηκαν οι κόκκινοι με τα αίματα, ωστόσο, να «ανάβουν» κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

https://www.instagram.com/p/CdApGncpTF3

Ειδικότερα, η Σοφιάννα βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο και ήταν η αφορμή για… τσακωμό ανάμεσα στον Καραγκούνια και τον Μαρτίκα. Κάποια στιγμή κι ενώ αγωνιζόταν η Σοφιάννα, ο Καραγκούνιας άρχισε να της φωνάζει να κάνει σπριντ, γεγονός που τον έφερε σε έντονη κόντρα με τον Μαρτίκα.

Ο Μαρτίκας τα έβαλε με τον Καραγκούνια για τη Σοφιάννα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έτρεξε για σένα για να σου εξασφαλίσει την ασυλία» και τον Καραγκούνια να απαντά: «Πάμε λίγο σπριντ της είπα». Η κόντρα δεν τελείωσε εκεί. Οι συμπαίκτες του Καραγκούνια τα έβαλαν μαζί του υποστηρίζοντας τον Μαρτίκα και τη Σοφιάννα και βγάζοντας knock out τον ίδιο για τη συμπεριφορά του.

«Όλη αυτή η συμπεριφορά γίνεται και επίτηδες για να προκαλείς. Στάθηκες αγενής», είπε ο Μαρτίκας στον Καραγκούνια.

Το αγώνισμα ατομικής ασυλίας και οι αποκαλύψεις του Τάκη

Η Στέλλα κέρδισε την ατομική ασυλία στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και αμέσως μετά όλοι επέστρεψαν στις καλύβες τους. Ο καυγάς ανάμεσα σε Τάκη και Μαρτίκα συνεχίστηκε με τον… πρώτο να κάνει αποκαλύψεις και να υπονοεί – μεταξύ άλλων- ότι είναι πολύ ιδιαίτερη η σχέση μεταξύ Σοφιάννας και Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα, ο Καραγκούνιας ήρθε σε ρήξη και με τη Σοφιάννα επισημαίνοντάς της πως από εδώ και στο εξής θα τα λέει όλα και θα λέει μόνο αλήθειες.

«Θα βγω και θα πω τα πάντα. Ό,τι έχω δει και ακούσει. Θα το κάνω πλέον… Να έχω δει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να λέει σε εμένα, να με εμπιστευτεί και να μου λέει εμένα ότι κάτι τρέχει με τη Σοφιάννα και τον Άρη. Σίγουρα κι εγώ έχω δει κάποια πράγματα. Σίγουρα τους έχω δει κι εγώ να απομακρύνονται στην παραλία μόνοι τους και να χάνονται. Τους έχω δει να είναι αγκαλίτσα, να χαϊδεύει ο ένας τον άλλον», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Σε όλη αυτήν την πρωτοφανή διαμάχη που ξέσπασε, λοιπόν, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, το Twitter ήταν... εκεί και οι fans μοιράστηκαν στα δύο. Άλλοι έδειχναν να στηρίζουν τον Καραγκούνια, ενώ άλλοι τάχθηκαν με το μέρος του Μαρτίκα, όπως μπορείς να δεις στην gallery.