Survivor: Η Βρισηίδα επιτέλους έφαγε και το Twitter την αποθέωσε

Survivor: Η Βρισηίδα επιτέλους έφαγε και το Twitter την αποθέωσε

Η Βρισηίδα μετά από 3 ήττες της ομάδας της και μετά από τόσο κλάμα επιτέλους χαμογέλασε.

Γκρίνιες, κόντρες και έπαθλο φαγητού είχε το χθεσινό (30/4) επεισόδιο του Survivor. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – για ακόμα μια φορά- τα έβαλε με τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ ήρθε και σε κόντρα με τη Σταυρούλα γιατί της φώναζε κατά τη διάρκεια που αγωνιζόταν «βαριέμαι, βαριέμαι».

Όσο για το έπαθλο φαγητού, οι Μπλε το κέρδισαν και μετά από 2 εβδομάδες… πείνας είδαν και πάλι «φως στο τούνελ». Όχι μόνο, όμως! Δικαιώθηκε και η Βρισήιδα, που μετά από τόσο κλάμα επιτέλους έφαγε.

Survivor Άρης Σοϊλέδης: Η Σοφιάννα, ο καβγάς και οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση

Το αγώνισμα και το έπαθλο φαγητού

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor είχε μεγάλη δυσκολία μιας και οι παίκτες έπρεπε να βγουν από έναν λαβύρινθο έχοντας τα μάτια τους καλυμμένα με μαντήλι. Δεν ήταν μόνοι, ωστόσο, σε αυτήν τη δοκιμασία.

https://www.instagram.com/p/Cc_KeSFO8UF

Κάθε παίκτης που είχε καλυμμένα τα μάτια του είχε μαζί του έναν συμπαίκτη από την ομάδα του που τον κρατούσε με σχοινί και του έδινε οδηγίες, ώστε να βγει πιο γρήγορα από την αντίπαλη ομάδα από τον λαβύρινθο. Στόχος ήταν να φτάσουν στον πολυπόθητο κύβο και ο «τυφλός» παίκτης να τον ρίξει, ώστε να φέρει τον πόντο στην ομάδα του.

Τελικά, με σκορ 10-5 κέρδισε η μπλε ομάδα και το έπαθλο… ήταν κάτι παραπάνω από πλούσιο. Οι μπλε απόλαυσαν πικ νικ με κεφτεδάκια, σάντουιτς, κρουασάν, τυρόπιτες, πίτσες, hot dog, σαλάτες, χυμούς και κέικ για επιδόρπιο, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψαν στο πάρκο των μαϊμούδων στην Πούντα Κάνα.

Η χαρά της Βρισηίδας για το φαγητό και η αποθέωση στο Twitter

«Επιτέλους θα φάω, δεν αντέχω άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα μετά τη νίκη της ομάδας της και το έπαθλο φαγητού που κέρδισαν οι Μπλε. Η παίκτρια, ωστόσο, αποθεώθηκε στο Twitter και για τις cute στιγμές της με τις μαϊμούδες στο πάρκο στην Πούντα Κάνα.

Η Βρισηίδα απόλαυσε την επαφή με τα ζωάκια, χαμογελούσε πλατιά και στο Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την αντίδρασή της και το γεγονός ότι απόλαυσε το έπαθλο του Survivor και με το παραπάνω.

Στην gallery μπορείς να δεις τα επικά tweets για τη Βρισηίδα.