Το Twitter προβλέπει την αποχώρηση της Σοφιάνας από το Survivor και τα σχόλια είναι πολλά

Το Twitter προβλέπει την αποχώρηση της Σοφιάνας από το Survivor και τα σχόλια είναι πολλά

Τα spoilers θέλουν τη Σοφιάνα Αβραμάκη να εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο οριστικά.

Τάκης, Βρισηίδα και Σοφιάνα: Αυτοί ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα για το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης μετράει ήδη τέσσερις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα και μετά το πάρτι ένωσης, οι έριδες ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν σταματούν.

Οι φήμες για τη Σοφιάνα της στοίχισαν την παραμονή στο παιχνίδι

H Σοφιάνα βρέθηκε τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά την ψήφο που της έδωσε η Στέλλα και ήταν ουσιαστικά εκείνη που πλήρωσε τις φήμες περί κλίκας στο Survivor.

Η Στέλλα, που είχε την ατομική ασυλία, ενοχλήθηκε και εξήγησε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει σε αυτό το «βρώμικο παιχνίδι» και έτσι έδωσε τη Σοφιάνα ως τρίτη υποψήφια.

«Στην πρώτη ψηφοφορία, με έπιασαν πολλοί για να ψηφίσω τον Τάκη, επειδή οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλη ένταση με τον Τάκη. Εγώ θεώρησα πιο φρόνιμο να ψηφίσω τον πιο αδύναμο αγωνιστικά που στην παρούσα φάση είναι ο Κωνσταντίνος. Και δεν επηρεάστηκα από κανέναν συμπαίκτη μου για την απόφασή μου. Θεώρησα ότι είναι σωστή και δίκαιη.

Σήμερα, περίμενα να δω το όνομα του Κωνσταντίνου και προς έκπληξή μου, βλέπω της Βρισηίδας, που το θεωρώ κάτι άδικο, γιατί ο Κωνσταντίνος είναι ο πιο αδύναμος στην ομάδα μας. Θέλω πάντα να ψηφίζω αγωνιστικά. Θεωρώ τον Κωνσταντίνο τον πιο αδύναμο κρίκο, αλλά δεν μπορώ να παίξω αυτό το βρώμικο παιχνίδι που γίνεται αυτήν τη στιγμή.Δεν πρόκειται να δώσω τον Κωνσταντίνο, γιατί το θεωρώ τεράστια αδικία που η Βρισηίδα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στον τάκο από τη δεύτερη ψηφοφορία προς αποχώρηση. Περίμενα η ομάδα μου να ψηφίσει αγωνιστικά. Δεν το έκανε. Εγώ με την ατομική ασυλία θα αναγκαστώ να ψηφίσω τη Σοφιάνα», είπε η Στέλλα και λίγο αργότερα έδωσε την Σοφιάνα.

Τα spoilers βλέπουν Σοφιάνα, το Twitter βλέπει Σοφιάνα

Από νωρίς, οι πρώτες προβλέψεις έδιναν την Αβραμάκη εκτός παιχνιδιού. Το Twitter βλέπει επίσης αποχώρηση της Σοφιάνας, η οποία ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα. Δες τα σχόλια παρακάτω.

Μήπως η κλίκα του Άρη Σοϊλέδη θυμίζει το Survivor του 2017;

Δες τα σχόλια παρακάτω