Survivor: Η Στέλλα αποκάλυψε το παιχνίδι της κλίκας και το Twitter την αποθέωσε

Survivor: Η Στέλλα αποκάλυψε το παιχνίδι της κλίκας και το Twitter την αποθέωσε

Η Στέλλα κατηγόρησε τους συμπαίκτες της για πλεκτάνη στη χτεσινή ψηφοφορία του Survivor και το Twitter συμφώνησε με την απόφασή της.

Άλλη μία ψηφοφορία ήρθε στο τέλος της στο χτεσινό (2/5) επεισόδιο του Survivor και δεν έλειψε το επεισοδιακό περιστατικό που τη χαρακτήρισε. Μετά τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, Τάκη, οι παίκτες της Μπλε ομάδας κλήθηκαν να δώσουν το δεύτερο όνομα για τον τάκο. Αντί, όμως, να ψηφίσουν καθαρά αγωνιστικά και να δώσουν τον Κωνσταντίνο, ψήφισαν τη Βρισηίδα.

Η Στέλλα, που είχε την ατομική ασυλία, βλέποντας τη λογική με την οποία ψήφισαν οι συμπαίκτες της, ενοχλήθηκε και, αφού εξήγησε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει σε αυτό το «βρώμικο παιχνίδι», έδωσε τη Σοφιάνα ως τρίτη υποψήφια.

Η δήλωση της Στέλλας για την αδικία κατά της Βρισηίδας στο χτεσινό Survivor

«Στην πρώτη ψηφοφορία, με έπιασαν πολλοί για να ψηφίσω τον Τάκη, επειδή οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλη ένταση με τον Τάκη. Εγώ θεώρησα πιο φρόνιμο να ψηφίσω τον πιο αδύναμο αγωνιστικά που στην παρούσα φάση είναι ο Κωνσταντίνος. Και δεν επηρεάστηκα από κανέναν συμπαίκτη μου για την απόφασή μου.

Θεώρησα ότι είναι σωστή και δίκαιη. Σήμερα, περίμενα να δω το όνομα του Κωνσταντίνου και προς έκπληξή μου, βλέπω της Βρισηίδας, που το θεωρώ κάτι άδικο, γιατί ο Κωνσταντίνος είναι ο πιο αδύναμος στην ομάδα μας. Θέλω πάντα να ψηφίζω αγωνιστικά. Θεωρώ τον Κωνσταντίνο τον πιο αδύναμο κρίκο, αλλά δεν μπορώ να παίξω αυτό το βρώμικο παιχνίδι που γίνεται αυτήν τη στιγμή.

Δεν πρόκειται να δώσω τον Κωνσταντίνο, γιατί το θεωρώ τεράστια αδικία που η Βρισηίδα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στον τάκο από τη δεύτερη ψηφοφορία προς αποχώρηση. Περίμενα η ομάδα μου να ψηφίσει αγωνιστικά. Δεν το έκανε. Εγώ με την ατομική ασυλία θα αναγκαστώ να ψηφίσω τη Σοφιάνα», είπε η Στέλλα και δε φαίνεται να έχει και τόσο άδικο.

Η αιτιολόγηση της Σοφιάνας για την ψήφο της

Η Σοφιάνα, όταν πήγε στην κάλπη για να ψηφίσει και έγραψε τη Βρισηίδα, είπε χαρακτηριστικά: «Σε ψηφίζω τόσο για αγωνιστικούς λόγους, ξέροντας ότι η Στέλλα θα κάνει το σωστό και θα ψηφίσει τον πιο αδύναμο παίκτη, όσο και για τις προσωπικές μας διαφωνίες και για το βλέμμα σου που είναι διαρκώς καρφωμένο πάνω μου για κάποιον λόγο. Δε μου αρέσει καθόλου και το θεωρώ πάρα πολύ επικριτικό». Αυτό σημαίνει πως αρχικά πράγματι ούτε οι συμπαίκτες της Στέλλας ψήφισαν καθαρά αγωνιστικά -κάτι για το οποίο κατηγορήθηκε η τελευταία. Έπειτα, σύμφωνα με τα στατιστικά, η Βρισηίδα, που υποτίθεται ότι είναι μεγάλη αδυναμία αγωνιστικά, βρίσκεται ελάχιστα πιο χαμηλά από τη Σοφιάνα στα στατιστικά, οπότε δεν είναι και τόσο παράλογο κάποιος να ψηφίσει την τελευταία, ακόμα κι αν ψηφίζει καθαρά με βάση τις αποδόσεις.

Survivor: Η Σοφιάννα προκάλεσε πανικό και το Twitter χωρίστηκε στα δύο

Τα βλέμματα της Σοφιάνας και του Άρη, όταν η Βρισηίδα είπε ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίζει καθημερινά ανθρώπους με πονηρά μυαλά:

survivor_upopshfioi17.png

Το Twitter που τα είδε όλα αυτά, γρήγορα αποθέωσε τη Στέλλα για την ψήφο αλλά και για την αιτιολογία της δείχνοντας ποια πλευρά πιστεύει.