Η Amber Heard ξεσπά σε κλάματα - Οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση από τον Johnny Depp

Νατάσσα Σχοινά
Η Amber Heard ξεσπά σε κλάματα - Οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση από τον Johnny Depp

Η Amber Heard στη δίκη με τον Johnny Depp

AP

Η δίκη Depp - Heard συνεχίζεται και οι καταθέσεις τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Η Amber Heard ανέβηκε για κατάθεση στη δίκη μεταξύ του Johnny Depp και εκείνης. Η διάσημη ηθοποιός, μετά από πληθώρα κατηγοριών και μαρτυριών από την πλευρά του Depp, ήρθε να προσθέσει τους δικούς της ισχυρισμούς και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της ξέσπασε σε κλάματα.

Η Amber Heard ξέσπασε σε κλάματα στην κατάθεσή της

Η 36χρονη ηθοποιός διηγήθηκε μία ιστορία που ισχυρίζεται ότι συνέβη τον Μάιο του 2013 στο Hicksville.

«Ήταν σαν ένα πολυτελές πάρκο. (Ο Johnny) άρχισε να σπάει πράγματα. Πήρε κάτι από το τραπέζι και το πέταξε στο γυάλινο ντουλάπι. Χτύπησε με το χέρι του ένα φωτιστικό τοίχου», είπε και συνέχισε: «Ήρθε στην κρεβατοκάμαρα και μιλούσε ακαταλαβίστικα. Συνειδητοποίησα ότι μάλλον είχε πάρει πολλά ναρκωτικά. Δε με κατηγορούσε συγκεκριμένα για κάτι. Δε με άκουγε όταν του έλεγα ότι δεν τον απατούσα», είπε.

Στη συνέχεια, η Heard ισχυρίζεται ότι ο τότε σύζυγός της έγινε βίαιος προς εκείνη. «Έσκισε το φόρεμά μου. Άρχισε να αρπάζει το στήθος μου, να ακουμπάει τα πόδια μου. Έσκισε τα εσώρουχά μου και άρχισε να κάνει έλεγχο στις οπές του σώματός μου. Είπε ότι έψαχνε τα ναρκωτικά του, την κοκαΐνη του. Τοποθέτησε τα δάχτυλά του μέσα μου», είπε.

Η σεξουαλική κακοποίηση με μπουκάλι

Η Heard στις καταθέσεις της αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό στο οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Depp την κακοποίησε σεξουαλικά με μπουκάλι.

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να έχω γύρει στο μπαρ με το στήθος μου προς τα πάνω. Η πλάτη μου ήταν πάνω στα ντουλάπια. Νόμιζα ότι μου έριχνε μπουνιές. Ένιωθα αυτήν την πίεση στο ηβικό μου κόκκαλο και νόμιζα ότι μου έριχνε μπουνιές. Μπορούσα να νιώσω το χέρι του να κουνιέται. Δεν ένιωθα πόνο. Ένιωθα μία πίεση», είπε.

«Ο Johnny είχε το μπουκάλι μέσα μου και το έσπρωχνε ξανά και ξανά. Οι πήχεις μου είχαν κοψίματα. Το κάτω μέρος των ποδιών μου είχε κοψίματα. Είχα μία μελανιά μπροστά στη γνάθο μου από μία από τις πολλές φορές που με χτύπησε στο πρόσωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο σωματοφύλακας του Depp εκθέτει την Amber Heard - Οι φωνές και τα σημάδια στο πρόσωπό του Johnny