Η ψυχολόγος της Heard καταθέτει πως ο Depp κακοποιούσε σωματικά, σεξουαλικά και ψυχολογικά την Amber

Νατάσσα Σχοινά
Η ψυχολόγος της Heard καταθέτει πως ο Depp κακοποιούσε σωματικά, σεξουαλικά και ψυχολογικά την Amber

Η ιατροδικαστική ψυχολόγος dr. Dawn Hughes περιγράφει όσα της έχει διηγηθεί η Heard για τον Depp.

Αυτές τις εβδομάδες, στη δίκη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard έχουμε δει και ακούσει πολλές μαρτυρίες που σκιαγραφούν ένα χειριστικό και κακοποιητικό προφίλ της ηθοποιού. Στις καταθέσεις έχουν ακουστεί περιστατικά σύμφωνα με τα οποία ο ηθοποιός έχει δεχτεί ψυχολογική και σωματική βία από τη σύζυγό του, ενώ ψυχολόγος του Depp διέγνωσε τη Heard με δύο διαταραχές: οριακή διαταραχή προσωπικότητας και ιστριονική ή δραματική διαταραχή προσωπικότητας.

Τώρα, η ομάδα της 36χρονης ηθοποιού κάλεσε την ιατροδικαστική ψυχολόγο dr. Dawn Hughes, η οποία απέρριψε τις διαγνώσεις της συναδέλφου της, ισχυρίστηκε ότι η Heard έπασχε από PTSD (Post Traumatic Stress Disorder / Μετατραυματικό Στρες) και κατέγραψε τα όσα της είχε αναφέρει η τελευταία.

Ο σωματοφύλακας του Depp εκθέτει την Amber Heard - Οι φωνές και τα σημάδια στο πρόσωπό του Johnny

Η ψυχολόγος της Heard καταγγέλλει σωματική και σεξουαλική κακοποίηση της σταρ από τον Depp

«Υπήρχαν πολλές βίαιες σωματικές συμπεριφορές. Η κυρία Heard μού είπε ότι ο κύριος Depp την έσπρωξε, τη χαστούκισε με το μπροστινό μέρος του χεριού του, με το πίσω μέρος του χεριού, την έπνιγε, την πέταξε στον τοίχο και έπεσε κάτω, την κλώτσησε στο πίσω μέρος. Ανέφερε (η Heard) κυρίως μελάνιασμα, πόνο, κάποια κοψίματα. Ανέφερε κολπικό πόνο από κάποιες από τις σεξουαλικές επιθέσεις. Ανέφερε ότι είχε κάποιες γρατζουνιές και κοψίματα πάνω της από σπασμένο γυαλί. Ανέφερε ότι πίστευε πως ίσως είχε χάσει τις αισθήσεις της δύο φορές. Τη μία στο περιστατικό της Αυστραλίας και μία στο περιστατικό της 15ης Δεκεμβρίου 2015», είπε η ψυχολόγος αναφερόμενη τελικά σε ένα περιστατικό μεταξύ του πρώην ζευγαριού κατά το οποίο η Heard έχει δηλώσει πως φοβόταν για τη ζωή της.

Ο Johnny Depp προσπαθούσε να ελέγξει κάθε της κίνηση

Η dr. Hughes αποκάλυψε επίσης στις αναφορές της Heard πως ο Depp προσπαθούσε να ελέγξει την καριέρα της και δεν ήθελε να αφήνει κανέναν να την πλησιάζει λόγω της μεγάλης ζήλιας του.

«Υπήρχαν πάρα πολλές περιπτώσεις στις οποίες ο κύριος Depp προσπάθησε να ελέγξει τον τρόπο που χειριζόταν η κυρία Heard την καριέρα της. Δεν ήθελε δείχνει γυμνό. Δεν ήθελε να δείχνει το στήθος της. Δεν ήθελε να συνεργάζεται με συγκεκριμένους ηθοποιούς λόγω της υπερβολικής του ζήλιας. Κριτίκαρε τη φιλοδοξία της. Προτιμούσε να μη δουλεύει. Την έκανε να φοβάται να κοιτάζει σε σενάρια ή να μιλάει για σενάρια ή για ρόλους σε ταινίες γιατί τα χλεύαζε. Της είπε (ο Depp) ότι δεν ήθελε να δουλεύει (η Heard). Δε χρειαζόταν να το κάνει και δε χρειαζόταν να δείχνει το στήθος της. Δε στήριζε τη δουλειά της. Έπαιρνε τηλέφωνο σχεδόν κάθε ηθοποιό με τον οποίο έπρεπε να δουλέψει, άντρες και γυναίκες, οπότε σε ό,τι γυρίσματα και να ήταν, έπαιρνε τον σκηνοθέτη και του έλεγε ότι παρακολουθεί. Δεν ένιωθε ποτέ ασφάλεια να είναι ο εαυτός της και να είναι ηθοποιός σε αυτές τις ταινίες ή τις παραγωγές, γιατί μετά θα έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι και να υποστεί αυτόν τον θυμό για κάτι που έκανε ή για κάτι που δεν έκανε. Όταν έκανε γυρίσματα και ήταν στην ίδια πόλη, φοβόταν ότι εκείνος θα εμφανιζόταν στο σετ», είπε χαρακτηριστικά.

Depp Heard Lawsuit

Η μαρτυρία της Heard στην ψυχολόγο για σεξουαλική βία

«Όταν ο κύριος Depp ήταν μεθυσμένος ή είχε πάρει ναρκωτικά, την πέταξε στο κρεβάτι, της έσκισε το νυχτικό και προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της. Υπήρχαν στιγμές που την ανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ όταν ήταν θυμωμένος. Αυτές δεν είναι στιγμές αγάπης. Αυτές είναι στιγμές θυμού», είπε η Hughes, ενώ έπειτα σχολίασε πως υπήρχε περιστατικό στο οποίο ο Depp έσκισε τα ρούχα της Heard, τοποθέτησε τα χέρια του στον κόλπο της και έψαχνε εκεί για ναρκωτικά, γιατί πίστευε ότι μπορεί να τα έκρυβε στο σημείο.