Survivor: Ο Κατσαούνης πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη και το Twitter θυμήθηκε με οργή τον Σοϊλέδη

Survivor: Ο Κατσαούνης πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη και το Twitter θυμήθηκε με οργή τον Σοϊλέδη

Στην παραλία των Μπλε και των Κόκκινων ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ Κατσαούνη και Καραγκούνια φέρνοντας τα πάνω κάτω βραδιάτικα στις καλύβες των Survivors.

Το χθεσινό επεισόδιο είχε περιπέτειες. Κι ενώ είχε πέσει για τα καλά η νύχτα στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως μια σπίθα έφτανε για να βάλει φωτιά στις καλύβες των παικτών του Survivor.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο απόλυτο σκοτάδι ο Κατσαούνης θέλησε να κάνει «μία πλάκα» -όπως έπειτα δήλωσε ο ίδιος στην συνέντευξή του- στον κοιμισμένο Καραγκούνια. Αφορμή στάθηκε η Ναυσικά που ζήτησε από τον συμπαίκτη της να πάει να πάρει τα παπούτσια της από τη βροχή. Τότε ο Κατσαούνης πήρε τα παπούτσια του Τάκη και τα άφησε στην παραλία, πολύ μακριά από εκεί που τα είχε τοποθετήσει ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

Survivor: Η αποχώρηση της Σοφιάνας είναι η απόδειξη ότι στο κοινό δεν άρεσαν ποτέ οι κλίκες

Στην αναζήτηση των παπουτσιών, ο Τάκης άρχισε να εκνευρίζεται και όταν τελικά τα βρήκε δίπλα στη θάλασσα, επέστρεψε στην καλύβα και μίλησε με υβριστικά σχόλια για όποιον τα πήρε. Αυτό -όπως ήταν αναμενόμενο- στάθηκε η αφορμή για να τσαντιστεί ο Κατσαούνης ο οποίος ζήτησε από τον Τάκη να ανακαλέσει τα όσα είχε πει, προδίδοντας έτσι την κίνησή του.

Καθώς ο Τάκης όμως δεν ανακαλούσε τη δήλωσή του, ο Κατσαούνης κλώτσησε στα πόδια τον Καραγκούνια και στο στομάχι, την ώρα που ήταν ξαπλωμένος.

Την επόμενη ημέρα φυσικά η παραγωγή δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και δια στόματος Γιώργου Λιανού ανακοίνωσε στους παίκτες πως ο Γιώργος Κατσαούνης αποβάλλεται από το αγώνισμα που επρόκειτο να παίξουν οι δύο ομάδες με έπαθλο φαγητό, καθώς ξεπερνά τους κανόνες του Survivor. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού «ο Γιώργος Κατσαούνης θα βρεθεί εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή ν΄αποφασίσει ποια ποινή θα του επιβληθεί».

Στην απόφαση της παραγωγής για την αποβολή του Κατσαούνη από το χθεσινό αγώνισμα ξέσπασε το κοινό στο Twitter καθώς θυμήθηκε την κατακριτέα βίαιη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη -πριν από λίγο καιρό- στο συμβούλιο του νησιού. Να θυμίσουμε πως ο παίκτης είχε ξεσπάσει ενάντια στον Τάκη Καραγκούνια, βγαίνοντας εκτός εαυτού και προσπαθώντας να του επιτεθεί τη στιγμή που εκτυλισσόταν το συμβούλιο των δύο ομάδων. Το συμβάν διεκόπει με την παρέμβαση των ανθρώπων της παραγωγής που απέτρεψαν τον καυγά.

To κοινό -φανερά ενοχλημένο- κατέκρινε τις βίαιες συμπεριφορές και θυμήθηκε τη συμπεριφορά του Σοϊλέδη.