Survivor: Η αποχώρηση της Σοφιάνας είναι η απόδειξη ότι στο κοινό δεν άρεσαν ποτέ οι κλίκες

Survivor: Η αποχώρηση της Σοφιάνας είναι η απόδειξη ότι στο κοινό δεν άρεσαν ποτέ οι κλίκες

Η παρέα του Άρη Σοϊλέδη «έσπασε» και τώρα οι παίκτες θα μιλάνε με άλλους όρους στο Survivor.

Η χτεσινή (4/5) ψηφοφορία του Survivor ήταν ίσως η πιο πολυαναμενόμενη στο παιχνίδι μέχρι σήμερα. Τα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί στο παιχνίδι έπρεπε -και ήθελαν- να κριθούν από το κοινό. Η Στέλλα, πάντως, σίγουρα το επεδίωξε, αφού πήρε τελικά την απόφαση να επιλέξει τη Σοφιάνα ως τρίτη υποψήφια για αποχώρηση. Και είχε δίκιο.

Οι θεατές πράγματι πήραν θέση στη διαμάχη μεταξύ Άρη Σοϊλέδη και φίλων του και Στέλλας, Βρισηίδας αλλά και Τάκη που βρήκε επιτέλους υπέρμαχους σε αυτά που τόσο καιρό διαλαλούσε, όχι πάντα με τους πιο ήπιους τόνους, στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/CdJtW8es5xt

Το κοινό έδιωξε τη Σοφιάνα από το Survivor

Κάτι η καλοσύνη της Βρισηίδας, κάτι το ότι πράγματι δεν ήταν η πιο αδύναμη παίκτρια για να τη βγάλει η κλίκα υποψήφια για αποχώρηση, κάτι οι φήμες που πυροδότησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ότι η σχέση της Σοφιάνας και του Άρη είναι παραπάνω από φιλική, το κοινό αποφάνθηκε ότι δεν τη θέλει στο παιχνίδι. Έτσι, η πόρτα της εξόδου άνοιξε για την παίκτρια που, όσο ήταν στο Survivor, δεν τα πήγαινε καλά με τη Βρισηίδα, λέγοντας στην τελευταία ψηφοφορία πως νιώθει συνεχώς το βλέμμα της (Βρισηίδας) πάνω της.

Το Twitter προβλέπει την αποχώρηση της Σοφιάνας από το Survivor και τα σχόλια είναι πολλά

Δεν αρέσουν οι κλίκες στους θεατές

Όπως και να έχει, η ιστορία έχει δείξει ότι, όταν υπάρχει κλίκα στο προσκήνιο, συνήθως το κοινό δεν παίρνει το μέρος της. Ίσως γιατί αυτό φαίνεται σαν μία επίθεση των δυνατών μέσω της πλειοψηφίας -παρέα Σοϊλέδη- στους αδύναμους -Βρισηίδα-. Το κοινό προτιμά να στηρίξει όσους δείχνουν να το έχουν ανάγκη.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως στην προκειμένη περίπτωση είχαν μαζευτεί πολλά θέματα που δίχασαν, οπότε η απόφαση ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες.