Johnny Depp και Amber Heard δεν περπατούν ποτέ κοντά ο ένας στον άλλον στο δικαστήριο

Νατάσσα Σχοινά
Johnny Depp και Amber Heard δεν περπατούν ποτέ κοντά ο ένας στον άλλον στο δικαστήριο

O Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

Η δίκη Depp - Heard συνεχίζεται και ένα ντοκουμέντο που κατέγραψε η κάμερα έρχεται στο προσκήνιο.

Η δίκη μεταξύ Johnny Depp και Amber Heard που αναμένεται να διαρκέσει συνολικά πέντε εβδομάδες έχει μετατρέψει τη σχέση και τον γάμο του πρώην ζευγαριού σε κάτι σαν Χολιγουντιανή σειρά. Τα ηχητικά ντοκουμέντα που έχουν ακουστεί στο δικαστήριο έχουν προκαλέσει σοκ στο κοινό, αφού φαίνεται να σκιαγραφούν ένα γενικά τοξικό κλίμα στο σπίτι τους.

Η Heard έχει καταγραφεί να λέει πως τον χτυπούσε ενώ σε άλλο ντοκουμέντο τον προκαλούσε με ειρωνεία να πει δημόσια ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας γιατί δεν πίστευε ότι θα τον πίστευε κανείς. Η ίδια, από την άλλη, τον κατηγορεί μέχρι και για σεξουαλική επίθεση με μπουκάλι. Μάρτυρες και από τις δύο πλευρές έχουν ανέβει να καταθέσουν και οι καταθέσεις περιλαμβάνουν ισχυρισμούς κακοποίησης τόσο για τη μία όσο και για την άλλη πλευρά.

Η πλειοψηφία του κοινού, ωστόσο, δε φαίνεται να πιστεύει τη Heard λόγω όχι τόσο των μαρτυριών αλλά των ηχητικών ντοκουμέντων. Ο κόσμος, μάλιστα, ζητάει την απομάκρυνσή της από την επόμενη ταινία του Aquaman μαζεύοντας υπογραφές, αφού θεωρεί δίκαιο να χάσει κι εκείνη ρόλους όπως έχει συμβεί στον Depp λόγω των κατηγοριών της.

Η πρώην του Johnny Depp, Jennifer Grey, περιγράφει τη συμπεριφορά του στη σχέση τους το 1989

Ο Johnny Depp και η Amber Heard δεν περπατούν ποτέ κοντά μέσα στο δικαστήριο

Το κλίμα μεταξύ των δύο ηθοποιών είναι πιο τεταμένο από ποτέ. Όπως αναφέρει το TMZ, o Depp και η Heard ακολουθούν μέχρι και συγκεκριμένες διαδρομές μέσα στο δικαστήριο, ώστε να μην «πέφτει» ο ένας πάνω στον άλλον.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού ήταν ένα πρόσφατο περιστατικό όταν κατέβαινε η Heard από την κατάθεσή της.

Ο Depp σηκώθηκε από το σημείο που καθόταν όλη η ομάδα του για να βγει από την αίθουσα για διάλειμμα και άρχισε να πηγαίνει προς το μέρος της ηθοποιού από το οποίο έπρεπε να περάσει για να φτάσει στην πόρτα. Τότε εκείνη έκανε μία απότομη κίνηση προς τα πίσω για να μην έρθει κοντά της και η ασφάλεια του δικαστηρίου υπέδειξε στον Depp να περιμένει λίγο πιο μακριά ώστε πρώτα να περάσει η Heard και έπειτα να βγει.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Depp δεν κατάλαβε καν ότι πήγαινε να περάσει δίπλα της, αποδίδοντάς το στο γεγονός ότι δεν μπορεί να δει από το ένα μάτι, ενώ στο άλλο έχει μυωπία.

Depp Heard Lawsuit

Η δίκη έχει διακόψει μέχρι τις 16 Μαΐου, ενώ αναμένεται να τελειώσει στις 27 Μαΐου.