Η πρώην του Johnny Depp, Jennifer Grey, περιγράφει τη συμπεριφορά του στη σχέση τους το 1989

Νατάσσα Σχοινά
Η πρώην του Johnny Depp, Jennifer Grey, περιγράφει τη συμπεριφορά του στη σχέση τους το 1989
Η Jennifer Grey

Η πρωταγωνίστρια του Dirty Dancing έβγαινε με τον ηθοποιό και τώρα διηγείται πώς ήταν η σχέση τους με αφορμή τη δίκη του με την Amber Heard.

Την ώρα που η δίκη του Johnny Depp απέναντι στην Amber Heard συνεχίζεται και η κάθε πλευρά ισχυρίζεται βαριές κατηγορίες για την άλλη, μία από τις πρώην συντρόφους του ηθοποιού, η Jennifer Grey -γνωστή για τον ρόλο της Baby Houseman στο Dirty Dancing- μιλάει για τη σχέση τους το 1989.

Η Grey έδωσε συνέντευξη στο Entertainment Tonight με αφορμή την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της «Out of the Corner» και της ζητήθηκε να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα της δίκης, μιας και η ίδια έχει προσωπική εμπειρία με τον ηθοποιό. Η ίδια τη χαρακτήρισε «στενάχωρη».

Ο Johnny Depp την έσωσε μετά τον χωρισμό της από τον Matthew Broderick

Η Jennifer Grey έβγαινε με τον Johnny Depp το 1989 για ένα διάστημα περίπου 9 μηνών. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο ηθοποιός ήταν πολύ γλυκός μαζί της και την έσωσε ψυχολογικά από τη δύσκολη κατάσταση που περνούσε μετά τον χωρισμό της από τον Matthew Broderick.

BRODERICK,GREY

Η Jennifer Grey και ο Matthew Broderick

«Ήμουν σε απελπισμένη κατάσταση να επανακάμψω με κάτι που έμοιαζε με τον Johnny Depp του 1989. Πιστέψτε με, ήταν μία πολύ απαλή προσγείωση. Ήταν αναγκαία. Υπέφερα εσωτερικά και αυτός ο άντρας με έσωσε και με έκανε να μη νιώθω αυτό που ένιωθα. Ήταν αστείος, ιδιόρρυθμος και γλυκός. Υπήρχε φλόγα. Ήταν φωτιά. Σκεφτόμουν ‘Με κοροϊδεύεις; Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο άντρα’. Και ενεργητικά, το πώς ήταν να είμαι μαζί του, έλεγα ‘Ξεκάθαρα αποζημειώνομαι για όσα πέρασα'», είπε.

Από ένα σημείο και μετά, ωστόσο, η Grey περιγράφει πως ο σταρ δεν είχε τον ίδιο ενθουσιασμό με την αρχή της σχέσης του. Ήταν περισσότερο κακοδιάθετος και όχι τόσο καλόβολος όσο στο ξεκίνημά τους. Δεν αναφέρθηκε, όμως, σε καμία μορφή βίας.

«Απέδιδα την κακή του διάθεση και τη δυστυχία του στο ότι ένιωθε χάλια και χωρίς καμία δύναμη να μπορεί να φύγει από το Jump Street, όταν το μόνο που ήθελε να κάνει είναι να παίζει σε ταινίες. Έγινε κυκλοθυμικός και όλο και λιγότερο παρών. Συνεχώς αναρωτιόμουν πώς και αν θα είχα ξανά εκείνο τον καλόβολο, αστείο, αφοσιωμένο τύπο», σχολίασε.

Δίκη Johnny Depp: Η κακοποίηση από τη μαμά του και το βίντεο της Heard με τον Musk και τον Franco