Survivor: Τo love story Μαρτίκα - Βρισηίδας, η αποβολή Κατσαούνη και η υποψηφιότητα της Ασημίνας

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Τo love story Μαρτίκα - Βρισηίδας, η αποβολή Κατσαούνη και η υποψηφιότητα της Ασημίνας

Το Twitter απαντά στο καυτό ερώτημα του Survivor αυτή τη στιγμή: Είναι ο έρωτας του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου αληθινός;

Ένα love story, μια υποψηφιότητα έκπληξη και μια αποβολή αρκετά αναπάντεχη παρά τα spoilers που κυκλοφορούσαν. Αυτό ήταν το συμβούλιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής 8 Μαΐου.

O Κατσαούνης εκτός Survivor οριστικά

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως η παραγωγή του παιχνιδιού μελετώντας με προσοχή το πώς ο Κατσαούνης κινήθηκε κατά του Τάκη Καραγκούνια, αποφάσισε να τον διώξει από το Survivor και εξήγησε:

«Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχώρησε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Μελετώντας προσεκτικά το βίντεο, εξετάσαμε κάθε ενέργεια κι όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor είναι ένα παιχνίδι με κανόνες. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αμέσως μετά το περιστατικό, η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο από τους αγώνες και το Survivor, μέχρι να ληφθεί μια απόφαση. Ξέρετε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκιμάζει και τις σωματικές αντοχές αλλά και τη ψυχραιμία και την εναρμόνισή σας με τους κανόνες συμβίωσης. Καταλήξαμε σε μία απόφαση. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει στο Survivor και θα πρέπει να αποχωρήσει», τόνισε ο Λιανός με το κοινό βέβαια να απορεί γιατί δεν υπήρξε τιμωρία αντίστοιχης σοβαρότητας και για τον Άρη Σοϊλέδη μετά από εκείνο τον άνευ προηγουμένου καυγά του με τον Καραγκούνια και όλα λύθηκαν με μια συγγνώμη.

Υποψήφια τελικά η Ασημίνα:

«Θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν έχει τελειώσει για μένα το Survivor. Θέλω να ξυπνήσω αύριο και να είναι καινούργια μέρα για μένα και μέχρι να ακούσω το όνομα στην αποχώρηση, να το ζήσω όσο περισσότερο γίνετα», τόνισε η Ασημίνα που ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Ναυσικά πήρε πίσω την απόφαση να μην παίξει για την ατομική ασυλία

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ταλαιπωρείται από στομαχόπονο και να είχε δηλώσει πως δεν θα διεκδικήσει ξανά ατομική ασυλία αλλά η παίκτρια άλλαξε γνώμη, έπαιξε και τελικά κέρδισε την ατομική ασυλία εξασφαλίζοντας ακόμα μία εβδομάδα στο παιχνίδι παρά την αντίθετη γνώμη του Twitter.

Το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδας δυναμώνει

Αυτό που πολλοί τηλεθεατές είχαν δει αρκετό καιρό τώρα, το ειδύλλιο ανάμεσα σε Σπύρο και Βρισηίδα, αυτό και πήρε σάρκα και οστά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να βλέπει στρατηγική πίσω από το νέο ζευγάρι.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας πλησίασε πριν από 4 ημέρες την Βρισηίδα και την πήγε στη γωνία, στην άκρη της παραλία και μιλούσανε πάνω από 4 ώρες.Συζητήθηκε από την ομάδα που βρίσκονται. Είπαν πολλοί ότι η Βρισηίδα κι ο Μαρτίκας… αυτό κι εγώ είπα δεν είμαι σίγουρος και να το εξακριβώσω. Αυτό συμβαίνει συνεχώς και χθες τους είδα μέσα στη θάλασσα σαν δύο ερωτευμένους πιγκουίνους. Από αλλού μας ήρθε ο έρωτας. Κι οι δύο πλευρές έχουν κέρδος από αυτόν τον υποτιθέμενο έρωτα. Ο Σπύρος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και βρήκε την Βρισηίδα κι αυτή προσπαθεί να πιαστεί από τους πάντες για να μην τη ψηφίσουν και να έχει κόσμο με το μέρος της ή επειδή ο Σπύρος έχει λεφτά αισθήματα, όπως και να το κάνουμε», τόνισε ο Εμμανουήλ.

Το κοινό στο Twitter πάντως, βλέπει αγνό καθαρό έρωτα ανάμεσα στους δύο παίκτες. Δες τα σχόλια παρακάτω.