Η Αμάντα Γεωργιάδη αποκάλυψε το γούρι της για τον τελικό της Eurovision

Η Αμάντα Γεωργιάδη αποκάλυψε το γούρι της για τον τελικό της Eurovision

Η 25χρονη που εκπροσωπεί την Ελλάδα βρίσκεται αρκετά ψηλά στα προγνωστικά και αναμένεται να εντυπωσιάσει με τη σκηνική της παρουσία.

Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022 και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Τορίνο και το Pala Olimpico. Οι 20 χώρες που εξασφάλισαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό θα συναντήσουν τις Big Five (Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Γερμανία), οι οποίες ως ιδρύτριες χώρες περνούν πάντα κατευθείαν στον τελικό του θεσμού.

Από τον Α’ ημιτελικό, οι 10 χώρες που προκρίθηκαν και θα τις ξανά δούμε στον τελικό του Σαββάτου είναι: η Νορβηγία, η Ελλάδα, η Ουκρανία, η Πορτογαλία, η Ολλανδία, η Αρμενία, η Μολδαβία, η Ελβετία, η Ισλανδία και η Λιθουανία. Από τον Β' ημιτελικό, οι 10 χώρες που προκρίθηκαν και θα τις ξανά δούμε στον τελικό του Σαββάτου είναι η Νορβηγία, η Ελλάδα, η Ουκρανία, η Πορτογαλία, η Ολλανδία, η Αρμενία, η Μολδαβία, η Ελβετία, η Ισλανδία και η Λιθουανία.

https://www.instagram.com/p/CdalQ8OopvR

H Αμάντα Γεωργιάδη αποκάλυψε το γούρι της για τον τελικό

Η Αμάντα Γεωργιάδη, που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι «Die Together», απέσπασε πολύ θετικές κριτικές με την εμφάνισή της στον Α’ ημιτελικό και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη. Η 25χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και τόνισε ότι θέλει να κάνει περήφανους τους Έλληνες.

«Νιώθω υπέροχα. Το χειροκρότημα του κόσμου στον ημιτελικό με έκανε πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για την αγάπη του, για όλα αυτά τα συγκινητικά μηνύματα που μου έστειλαν, για την υποστήριξή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά. Αυτό που με απασχολεί είναι το να έχω μια καλή εμφάνιση στον τελικό, να περάσουμε καλά και να κάνω περήφανους τους Έλληνες», δήλωσε η Αμάντα Γεωργιάδη.

«Συνήθως δεν έχω κάποιο γούρι, αλλά από την αρχή του διαγωνισμού της Eurovision μέχρι και τώρα έχω τη σημαία της Ελλάδας μαζί μου», ανέφερε η 25χρονη τραγουδίστρια.

Ela Ανδρομάχη! Η εμφάνιση της Κύπρου στον ημιτελικό της Eurovision ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα

Καλή επιτυχία Ελλάδα!!

Πηγή κεντρικής: amandatenfjord