Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με τους γιους της και τη σχολίασε μέχρι και η Πάνια

Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με τους γιους της και τη σχολίασε μέχρι και η Πάνια

Ο Νίκος και ο Νέστορας απαθανατίστηκαν από τη μαμά τους σε μία πολύ γλυκιά λήψη.

Μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που έχουν βρεθεί στον λογαριασμό της στο Instagram, ανέβασε η Σοφία Καρβέλα την Κυριακή (15/5) και οι followers της ενθουσιάστηκαν τόσο με το θέαμα που δε σταμάτησαν να αφήνουν τα δικά τους σχόλια γεμίζοντας τη φωτογραφία με likes.

Η φωτογραφία με τους γιους της Σοφίας Καρβέλα

Η πρόσφατη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο προφίλ της Καρβέλα δείχνει τους δύο γιους της που έχει αποκτήσει με τον Θανάση Πανουργιά, Νίκο και Νέστορα. Δεν είναι, όμως, μία απλή λήψη, αντιθέτως, πρόκειται για μία φωτογραφία που αποτυπώνει γλαφυρά την αγάπη της αδερφικότητας.

https://www.instagram.com/p/Cdj1nDStiUa

Ο Νίκος και ο Νέστορας έχουν αποκοιμηθεί δίπλα-δίπλα και το χεράκι του ενός βρίσκεται πάνω στο πρόσωπο του άλλου, κάτι που δείχνει και πόσο κοντά είναι τα δύο αδερφάκια. Η Καρβέλα, ανεβάζοντας τη φωτογραφία, έγραψε στο caption: «Warning: Might make you wanna have kids», δηλαδή «Προειδοποίηση: Μπορεί να σε κάνει να θες να αποκτήσεις παιδιά».

Ανάμεσα στην πληθώρα σχολίων, βρέθηκε και αυτό της Αννίτας Πάνια. Η παρουσιάστρια ήταν για χρόνια σε σχέση με τον μπαμπά της Σοφίας, Νίκο Καρβέλα, και διατηρεί μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις με την Άννα Βίσση. Οπότε, βλέποντας τη γλυκιά φωτογραφία των παιδιών, γρήγορα σχολίασε αφήνοντας μερικές καρδούλες.

sofia_karvela_pania_sxolio.jpg

Το γράμμα του Νέστορα στη Σοφία Καρβέλα

Ο μικρός της γιος, Νέστορας, έγραψε στα τέλη του Απριλίου ένα γράμμα απευθυνόμενος στη μαμά του, στο οποίο ουσιαστικά τής λέει πόσο καλή μαμά είναι, πετώντας της και μία σπόντα.

sofia_karvela_gios_gramma.jpg

«Είσαι η καλύτερη μαμά σε όλον τον κόσμο του Νέστορα. Ακόμα κι όταν γίνεσαι κακιά μαζί μου», έλεγε. Το γράμμα έγραψε πάνω σε μία σακούλα για ναυτίες που υπήρχε μέσα στο αεροπλάνο στο οποίο επιβιβάστηκαν για να πάνε ταξίδι.

Σοφία Καρβέλα: Το γράμμα του γιου της, Νέστορα, και η έξυπνη σπόντα για τη σχέση τους