Η αποκάλυψη του John Legend για την απώλεια του γιου του και τις φωτογραφίες στα social media

Η αποκάλυψη του John Legend για την απώλεια του γιου του και τις φωτογραφίες στα social media
Chrissy Teigen, left, and John Legend arrive at the 64th Annual Grammy Awards at the MGM Grand Garden Arena on Sunday, April 3, 2022, in Las Vegas. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ο John Legend μίλησε στον The Guardian για τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει στα social media η Chrissy Teigen μετά την απώλεια του γιου τους, Jack.

Τον Οκτώβριο του 2020 η Chrissy Teigen βίωσε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς έχασε το μωράκι της, τον γιο της, Jack. Το μοντέλο, μετά από αιμορραγίες ενός μήνα λόγω αδύναμου πλακούντα και παρά τις μεταγγίσεις αίματος, δεν κατάφερε ποτέ να κρατήσει στα χέρια της το τρίτο παιδί της μιας και τα πρώτα λεπτά της ζωής του κατέληξε.

Μάλιστα, η Chrissy Teigen τότε είχε μοιραστεί φωτογραφίες στο Instagram από το μαιευτήριο κι αυτήν την οδυνηρή μέρα με τον σύζυγό της, John Legend, να λέει τώρα πως «ανησυχούσε» για τη δημοσίευση των συγκεκριμένων φωτογραφιών στα social media.

Chrissy Teigen: Μετά την απώλεια του γιου της Jack, η Chrissy Teigen προσπαθεί να γίνει μαμά ξανά

Η «ανησυχία» του John Legend και η στήριξη στην Chrissy Teigen

Μιλώντας στον The Guardian, ο John Legend αποκάλυψε ότι ανησυχούσε που η Chrissy Teigen δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από εκείνη την οδυνηρή μέρα που έχασαν τον γιο τους στο μαιευτήριο, αλλά επαίνεσε την απόφαση της συζύγου του λέγοντας πως είναι «ισχυρή και γενναία».

Ο John Legend ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν το σκεφτήκαμε πολύ να μοιραστούμε την εμπειρία της. Ανησυχούσα, αλλά το ένστικτό μας έλεγε να το κάνει, γιατί ο κόσμος ήξερε ότι περιμένουμε μωρό και η Chrissy ένιωσε ότι χρειαζόταν να πει ολοκληρωμένα την ιστορία για όσα συνέβησαν. Ήταν δυναμικό και γενναίο που η Chrissy μοιράστηκε την εμπειρία της, γιατί έτσι έκανε πολλούς ανθρώπους που την παρακολουθούν να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι».

Μιλώντας για όσα ακολούθησαν ο John Legend είπε: «Δοκιμαστήκαμε. Ήταν μια τραγωδία. Αλλά νομίζω ότι αυτό που έγινε ενίσχυσε την αποφασιστικότητά μας και την ανθεκτικότητά μας, γιατί ήμασταν εκεί ο ένας για τον άλλον. Ήμασταν ακόμα πιο σίγουροι για το ποιοι ήμασταν σαν ζευγάρι και σαν οικογένεια».

Οι φωτογραφίες της Chrissy μετά την απώλεια του γιου της και το νέο άλμπουμ του John Legend

Στην τρίτη εγκυμοσύνη της η Chrissy Teigen αντιμετώπισε προβλήματα, αναγκάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατό για να σταματήσουν την αιμορραγία και να κρατήσουν υγιή την μαμά και το αγέννητο μωρό της. Τελικά, έχοντας μόλις μπει στο τρίτο τρίμηνο της κύησής της, η Teigen αναγκάστηκε να γεννήσει τον μικρό Jack, αλλά οι επιπλοκές δεν άφησαν το μωρό να επιζήσει.

Μετέπειτα, το μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με την ίδια να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης: «Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u

Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των παιδιών μας πριν αυτά γεννηθούν. Για κάποιον λόγο όμως, είχαμε ήδη αρχίσει να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Για πάντα λοιπόν θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα. Στον Jack μας λοιπόν - Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα. Σας ευχαριστούμε όλους για τη θετική ενέργεια που μας στέλνατε, για τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε την αγάπη σας και πραγματικά σας εκτιμάμε. Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα δύο υπέροχα μωρά μας, Luna και Miles, για τα απίθανα πράγματα που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε. Δεν μπορεί όμως ο ήλιος να λάμπει κάθε μέρα. Αυτές τις σκοτεινές μέρες, θα πενθήσουμε, θα κλάψουμε. Θα αγκαλιαστούμε όμως και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο και μαζί θα το ξεπεράσουμε».

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο άλμπουμ του John Legend πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος, με μερικά από τα κομμάτια να είναι εμπνευσμένα από την τραγική απώλεια του γιου του. Όπως και ο ίδιος δήλωσε, αυτή η εξέλιξη της εγκυμοσύνης της Chrissy ήταν «δύσκολη», αλλά ελπίζει πως «η δημιουργία μουσικής από αυτήν θα μπορούσε να είναι θεραπεία για μένα και για άλλους ανθρώπους».