Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Ed Sheeran - Η τρυφερή φωτογραφία

Νατάσσα Σχοινά
Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Ed Sheeran - Η τρυφερή φωτογραφία

Ο Ed Sheeran στη Γερμανία

AP

Η οικογένεια του Ed Sheeran και της Cherry Seaborn έγινε τετραμελής!

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε ο Ed Sheeran, αφού η σύζυγός του, Cherry Seaborn, έφερε στη ζωή το δεύτερό τους παιδιάκι, άλλο ένα κοριτσάκι. Ο 31χρονος τραγουδιστής μοιράστηκε τα ευχάριστα στον λογαριασμό του στο Instagram με την πιο γλυκιά ανάρτηση.

Η ανακοίνωση των ευχάριστων από τον Ed Sheeran

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (19/5), ο Sheeran έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του με μία φωτογραφία με τα μικροσκοπικά καλτσάκια του μωρού και ένα μήνυμα να τη συνοδεύει: «Ήθελα να σας ενημερώσω πως έχουμε άλλο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Είμαστε και οι δύο τόσο ερωτευμένοι μαζί της και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε οικογένεια τεσσάρων».

https://www.instagram.com/p/CdwQFKRIYzi

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς δεν μπορούσε φυσικά να κρύψει την ευτυχία του που άλλο ένα κορίτσι ήρθε στη ζωή του, χωρίς ακόμη να αποκαλύπτει ποιο όνομα θα έχει το μωρό.

Το πρώτο παιδί του Sheeran και της Seaborn

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, η Lyra, γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2020 και ο τραγουδιστής ανακοίνωσε τα νέα στον λογαριασμό του ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και τη δεύτερη φορά. Δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα καλτσάκια του μωρού και ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Ed Sheeran: Το νόημα πίσω από το ασυνήθιστο όνομα της κόρης του

https://www.instagram.com/p/CEliNEOBw3O

«Γεια σας. Ένα γρήγορο μήνυμα από εμένα, καθώς έχω κάποια προσωπικά νέα που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Την προηγούμενη εβδομάδα, με τη βοήθεια μίας απίστευτης ομάδας τοκετού, η Cherry έφερε στον κόσμο την πανέμορφη, υγιέστατη κόρη μας, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε και οι δύο εντελώς ερωτευμένοι μαζί της. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό τα πηγαίνουν καταπληκτικά και πετάμε στα σύννεφα εδώ. Ελπίζουμε ότι μπορείτε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτήν την περίοδο. Πολλή αγάπη και θα σας δω όταν είναι ώρα να επιστρέψω. Ed», έγραψε.