Οι Kardashians είναι ήδη στην Ιταλία για τον δεύτερο γάμο της Kourtney και του Τravis Barker

Οι Kardashians είναι ήδη στην Ιταλία για τον δεύτερο γάμο της Kourtney και του Τravis Barker

 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

AP

Το πολυτελές κάστρο,  όπου θα γίνει η μεγάλη τελετή και η ρομαντική δεξίωση με φόντο το Πορτοφίνο. 

Τα ιταλικά μέσα εντόπισαν την Kris Jenner και μαμά των Kardashian να κάνει τις βόλτες της στην Ρώμη. Ο δεύτερος κατά σειρά γάμος της Kourtney Kardashian και του Travis Barker, θα γίνει πιθανότατα μέσα στα επόμενα 24ωρα όπως υποστηρίζει το Page Six.

Από το Λας Βέγκας στο Πορτοφίνο

Αν βάλουμε υπόψη μας τον ανεπίσημο και παρορμητικό γάμο στο Λας Βέγκας, ο οποίος ωστόσο δεν ισχύει, μιλάμε για συνολικά τρεις φορές που η Kourtney ο Travis ένωσαν τις ζωές τους σε γαμήλια τελετή. Νομικά και ουσιαστικά, το ζευγάρι παντρεύτηκε ωστόσο με πολιτικό γάμο, στο δικαστικό μέγαρο της Santa Barbara στην Καλιφόρνια την προηγούμενη εβδομάδα. Είχαν ωστόσο προιδεάσει τους φίλους τους αλλά και τον τύπο, ότι αναμένεται συνέχεια με τελετή αλλά και δεξίωση στην Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/CSm6YTQoDiD

Το επιβλητικό Castello Brown, το κάστρο που δεσπόζει στο Πορτοφίνο, εικάζεται από τους αμερικανούς δημοσιογράφους, ότι νοικιάστηκε για να γίνει το μεγάλο και πολυτελές event. Καλεσμένοι θα είναι λίγοι και εκλεκτοί και φυσικά εκτός από την μαμά Jenner θα είναι παρούσες και οι αδελφές της Kourtney με τις οικογένειες τους. Μάλιστα όπως έγραφε το Celebrity Jets, τα ιδιωτικά αεροπλάνα της Kim Kardashian αλλά και της Κylie Jenner έχουν ήδη αναχωρήσει για την Ιταλία.

Μετά την τετραήμερη γιορτή στην Ιταλία το ζευγάρι θα κάνει και δεξίωση στις ΗΠΑ, για να καλέσει τους celebrities φίλους και γνωστούς που δεν θα έχει μαζί του στην Ιταλία. Λεπτομέρειες της τελετής σίγουρα θα πρέπει να αναμείνουμε εντός του επόμενου μήνα και στο οικογενειακό τηλεοπτικό reality των Kardashians.

Ο Scott Disick αναρωτιέται αν θα είναι καλεσμένος στον γάμο της Kourtney με τον Travis