Η Μαρία Σολωμού απάντησε στο τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή με τρόπο που ξέρει μόνο εκείνη

Η Μαρία Σολωμού απάντησε στο τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή με τρόπο που ξέρει μόνο εκείνη

Μαρία Σολωμού: Η αποκάλυψη για την μητρότητα και τη σχέση της με τον Mente Fuerte

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωί της Πέμπτης (26.05) η Μαρία Σολωμού. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την επιλογή της να μην παίζει κάπου αυτή τη στιγμή, τον γιό της και το νέο της επαγγελματικό βήμα. Λίγο αργότερα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον ράπερ Mente Fuerte.

Τα podcast και η απόφαση να απέχει από το θέατρο και την τηλεόραση

H ηθοποιός ανέφερε πως μετά τον covid και την καραντίνα είχε ανάγκη να αποστασιοποιηθεί. Μετά από πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη δημιούργησε την δική της εκπομπή podcast με τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία», η οποία έχει τρομερή αήχηση στο κοινό. Αυτή την περίοδο η ηθοποιός έχει επιλέξει να απέχει από το θέατρο και την τηλεόραση, βρίσκεται ωστόσο σε συζητήσεις.

«Τελικά έκατσε αυτό το πράγμα και έγινε ένας κακός χαμός και μ'αρέσει. Εγώ ξεκίνησα ένα podcast στο οποίο αποφασίσαμε να μου στέλνουν γράμματα (e-mail) και να μου λένε τα προβλήματά τους κι εγώ να δίνω μια λύση. Την πρώτη εβδομάδα το ξεκινήσαμε μεταξύ μας στο γραφείο όμως την επόμενη εβδομάδα ήρθαν αμέτρητα γράμματα και ειλικρινά δεν προλαβαίνω πλέον να απαντήσω», είπε για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η μητρότητα και ο έρωτας

«Είμαι...ειδικότατη σχέσεων μετά από 500 αποτυχημένες σχέσεις», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού. «Πιστεύω ότι υπάρχει το για πάντα, ονειρικό, ταινία..Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό να συμβεί σε εμένα, υπάρχει σε κάποιους ανθρώπους», συμπλήρωσε.

Λίγο αργότερα αναφέρθηκε στην τέλεια σχέση που έχει με τον 17χρονο γιο της, Αλέξανδρο, καρπό του έρωτά της με τον Μάριο Αθανασίου.

«Ο γιος μου είναι 17χρονών αλλά έχει συμπεριφορά 25αρη. Νομίζω ότι πια εντάξει τελειώσαμε, είμαστε συνομήλικοι, μπορούμε να πορευτούμε μαζί στη ζωή. Με ρωτάει και ο γιος μου για τα ερωτικά του. Όχι δεν ακούει τα podcast αλλά τα ακούνε οι φίλοι του. Με ακούει καλά για τα ερωτικά του».

Η ηθοποιός τόνισε πως δεν θα παντρευόταν αλλά ούτε θα έκανε άλλο παιδί στο μέλλον. «Καλέ όχι...Σε καμία περίπτωση άλλο παιδί δεν θα έκανα μου έφτασε το δικό μου», είπε χαρακτηριστικά».

Η Μαρία Σολωμού έδωσε την καλύτερη απάντηση στο αν είναι σε σχέση

https://www.instagram.com/p/CcXdB8yNICa

Η Μαρία Σολωμού για τις φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte

https://www.instagram.com/p/CHqN0NyHg_a

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι σε σχέση η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με. Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν θα έλεγε ότι ζει κάτι μοναδικό στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι».

Η ηθοποιός και ο γνωστός τράπερ έκαναν μια ακόμη κοινή εμφάνιση πριν λίγα 24ωρα στο πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Κατσαφάδου. Η Μαρία Σολωμού είχε επί χρόνια σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο υπήρξε μαζί χωρίς κρυφτό και κυνηγητό από τους παπαράτσι.

Πηγή κεντρικής: mariasolomou_official