Η Billie Eilish χώρισε τον Matthew Tyler Vorce και οι φήμες περί απιστίας οργιάζουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Billie Eilish χώρισε τον Matthew Tyler Vorce και οι φήμες περί απιστίας οργιάζουν
AP

H νεαρή σταρ και ο αγαπημένος της αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Ελεύθερη και ωραία είναι ξανά η Billie Eilish μετά τον χωρισμό από τον σύντροφό της, Matthew Tyler Vorce. Η 20χρονη τραγουδίστρια και ο νεαρός ηθοποιός διατηρούσαν σχέση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η Billie είναι γνωστό πως κρατά «σιγή ιχθύος» σε θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Η Billie Eilish μόλις χώρισε

Ο Matthew Tyler Vorce επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι αυτός και η Billie Eilish χώρισαν, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και ανέφεραν ότι την απάτησε.

«Κανείς δεν απάτησε κανέναν», δημοσίευσε στο Instagram Story του. «Οι σχέσεις τελειώνουν. Τόσο απλό. Το να δημιουργείς φήμες και να λες ψέματα στο διαδίκτυο είναι επικίνδυνο», συμπλήρωσε ο Vorce.

Μεγάλη αδυναμία η Billie Eilish στον Daniel Craig: «Αυτά τα μάτια... Όταν τον γνώρισα, είπα ουάου»

H Billie Eilish κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημισιότητας

Σε περσινή συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vanity Fair, η Eilish απάντησε αρνητικά στην ερώτηση της δημοσιογράφου, για τον αν βρίσκεται σε κάποια σχέση. «Κοπέλα μου, όχι. Χαίρομαι που είμαι μόνη μου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως απωθώ όσους προσπαθούν να με προσεγγίσουν. Θα χαιρόμουν αν ήμουν με κάποιον, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το 2021.

Mετά την πληθώρα αρνητικών σχολίων που δέχθηκε από τους θαυμαστές της Billie Eilish ο Vorce θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γράφοντας: «Το γεγονός ότι χιλιάδες άνθρωποι αφιερώνουν χρόνο στη μέρα τους για να γράψουν τα πιο απεχθή πράγματα σε κάποιον που δεν θα μάθουν ποτέ είναι το πιο δειλό πράγμα που μπορείς να κάνεις».

«Ζήστε τη δική σας ζωή», πρόσθεσε. Η Eilish δεν τοποθετήθηκε δημόσια για το χωρισμό την ώρα που οι εκπρόσωποί της δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο στην PageSix.

Ποιος είναι ο Matthew Tyler Vorce

Είναι περίπου 29 ετών και ασχολείται με την υποκριτική. Σύμφωνα με το Backstage.com είναι μέλος του SAG-AFTRA. Η καριέρα του στην υποκριτική μετράει 9 χρόνια. Έχει δοκιμάσει τις ικανότητές του και στο θεατρικό σανίδι και αγαπά το ποδόσφαιρο, τα drums, τον χορό, το snowboard και το χόκεϊ.

Εντοπίστηκε από τους παπαράτσι για πρώτη φορά μαζί με την Billie Eilish κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην Santa Barbara. Οι φωτογράφοι τους συνέλαβαν όσο έκαναν βόλτες με καφέ στο χέρι αλλά και να τρυφερά τετ-α-τετ.

https://www.instagram.com/p/CeO8CQop-Le

Πηγή κεντρικής: apimages.com