Brad Pitt vs Angelina Jolie ξανά και φαίνεται ότι η κόντρα αυτή δε θα σταματήσει ποτέ

Brad Pitt vs Angelina Jolie ξανά και φαίνεται ότι η κόντρα αυτή δε θα σταματήσει ποτέ

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt το 2007

AP

Ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην του ότι εσκεμμένα προσπαθεί να τον βλάψει.

Το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt ανήκει στις «άσχημες» περιπτώσεις των διάσημων ζευγαριών. Οι δύο ηθοποιοί ποτέ δεν μπόρεσαν να τα βρουν πολιτισμένα και να μην μπουν σε διαδικασία διαμάχης. Από τα παιδιά τους μέχρι τα περιουσιακά τους, όλα έγιναν ένα πρόβλημα που δεν μπόρεσαν να λύσουν.

To Château Miraval, για παράδειγμα, παραμένει ένα θέμα που δε λέει να βρει τον τρόπο να τεθεί στην άκρη.

Τι έχει γίνει με το Château Miraval

Η Jolie απέκτησε μερίδιο του Château Miraval που βρίσκεται στη Γαλλία με τον γάμο της με τον 58χρονο Brad Pitt. Μετά το διαζύγιο, ωστόσο, είχαν συμφωνήσει το μερίδιο να μην πωληθεί ποτέ. Η 47χρονη ηθοποιός, όμως, πούλησε τελικά το δικό της μερίδιο σε μία εταιρεία που διοικεί ο Yuri Shefler, ένας Ρώσος επιχειρηματίας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ισχύ, αλλά και εμπειρία στον χώρο των ποτών.

Angelina Jolie: Αντιδράσεις προκαλεί η συνεργασία της με Ρώσο ολιγάρχη ενώ τάσσεται κατά του πολέμου

Ο Brad Pitt κατηγορεί την Angelina Jolie ότι τα κάνει όλα επίτηδες

Σύμφωνα με το Hollywood Life και τα έγγραφα που αποκόμισε, ο Pitt τώρα κατηγορεί την πρώην του ότι εσκεμμένα προσπαθεί να τον ζημιώσει αρχικά παραβιάζοντας τη συμφωνία τους και έπειτα διαλέγοντας αυτόν τον αγοραστή. Το ίδιο Μέσο, μάλιστα, αναφέρει πως από τότε που ο Shefler έχει προσπαθήσει να αποστασιοποιηθεί από τον Vladimir Putin λόγω του πολέμου, η εταιρεία ποτών και το όνομά της έχουν αναπόφευκτα επηρεαστεί.

«Η Jolie κυνήγησε και έπειτα έκλεισε την εν λόγω πώληση κρυφά, αφήνοντας επίτηδες στα σκοτάδια τον Pitt και εσκεμμένα παραβιάζοντας τα δικαιώματα του συμβολαίου του Pitt. Κάνοντάς το, η Jolie προσπάθησε να αρπάξει κέρδη που δεν είχε κερδίσει και επιστροφές μίας επένδυσης που δεν έκανε. Επίσης μέσω της παραπάνω πώλησης, η Jolie προσπάθησε να ζημιώσει τον Pitt. Η Jolie ήξερε και στόχευε ο Shefler και οι συνεργάτες του να πάρουν τον έλεγχο της επιχείρησης που είχε χτίσει ο Pitt και να υπονομεύσει την επένδυση του Pitt στο Miraval. Και, όπως οραματίστηκε η Jolie, αυτό ακριβώς έκανε ο Shefler.

Σε παραβίαση της συμφωνίας των συνεργατών, η Jolie στόχευσε στο να αναγκάσει τον Pitt σε συνεργασία με έναν ξένο και, ακόμα χειρότερα, έναν ξένο με δηλητηριώδεις συνεργασίες και προθέσεις», είπε.