Η απρόσμενη κίνηση του Johnny Depp μετά την νίκη της δικαστικής διαμάχης με την Amber Heard

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η απρόσμενη κίνηση του Johnny Depp μετά την νίκη της δικαστικής διαμάχης με την Amber Heard

Μετά την δικαίωσή του στην πολύκροτη δίκη, ο ηθοποιός κάνει αισθητή την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα καλύτερά του είναι ο Johnny Depp μετά την τελική ετυμηγορία στη δίκη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Ο 58χρονος σταρ δικαιώθηκε ομόφωνα και αναμένεται να λάβει ως αποζημίωση 15 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ηθοποιός έχει πραγματοποιήσει δυναμικό comeback στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας πως ποντάρει αρκετά στη δύναμή τους. Μέχρι και σήμερα ο δημοφιλής ηθοποιός χρησιμοποιούσε μόνο τους επίσημους λογαριασμούς του σε Facebook και Instagram. Πριν λίγα 24ωρα ο Depp ξάφνιασε τους πάντες αφού αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok.

Ο Johnny Depp έκανε λογαριασμό στο TikTok

depptiktok.jpg

Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 3,4 εκατομμύρια ακολούθους στον επαληθευμένο λογαριασμό του στο Tiktok, @JohnnyDepp. Ο Johnny Depp δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει κάποιο βίντεο και δεν έχει ακολουθήσει κανέναν στην πλατφόρμα ωστόσο έγραψε στις πληροφορίες του λογαριασμού του: «Περιστασιακά Θέσπις».

Ένα tweet μαρτυρά το μέλλον της Amber Heard στο Aquaman 2 μετά την ήττα της από τον Johnny Depp

Η δικαίωση του Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

Έξι ολόκληρες εβδομάδες, αμέτρητες καταθέσεις και εξετάσεις στοιχείων χρειάστηκαν για να πειστούν οι ένορκοι και να καταλήξουν ομόφωνα στην απόφαση της δίκης Depp-Heard. Το δικαστήριο δικαίωσε τον Johnny Depp, με την τελική ετυμηγορία να ανακοινώνεται την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Ο διάσημος ηθοποιός απέδειξε περίτρανα ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε επί σκοπού στο κείμενο που έγραψε το 2018 η Washington Post και ανέφερε πως η Heard ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«6 χρόνια πριν, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν πιο κοντά μου κι επίσης, η ζωή των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με υποστήριζαν και πίστευαν σε μένα άλλαξε για πάντα. Όλα μέσα σε μία στιγμή. Ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες μου αποδόθηκαν μέσω των media, που πυροδότησαν ένα ατέλειωτο μπαράζ περιεχομένου γεμάτου μίσους, παρόλο που ποτέ δεν μου ασκήθηκε δίωξη. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα nanosecond και είχαν μία σεισμική επιρροή στη δουλειά και την καριέρα μου. χρόνια αργότερα, το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Johnny Depp.

Πηγή κεντρικής: apimages.com