Ένα tweet μαρτυρά το μέλλον της Amber Heard στο Aquaman 2 μετά την ήττα της από τον Johnny Depp

Νατάσσα Σχοινά
Ένα tweet μαρτυρά το μέλλον της Amber Heard στο Aquaman 2 μετά την ήττα της από τον Johnny Depp

Όπως τόσα χρόνια ο Johnny Depp έχανε ρόλους, δε φαντάζει και τόσο παράλογο να συμβεί το ίδιο με την Amber Heard.

Από τις 11 Απριλίου, όλοι συζητούσαν για την πολύκροτη δίκη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard. Η ιστορία που οδήγησε σε αυτήν τη δίκη άρχισε πίσω στο 2016 όταν η ηθοποιός πήρε περιοριστικά μέτρα εναντίον του σταρ ισχυριζόμενη πως ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Έφτασε, μάλιστα, το 2018, να γράφει ένα κείμενο γνώμης στο οποίο σκιαγραφούσε ξεκάθαρα τον πρώην της ως τον άνθρωπο που την κακοποιούσε.

Τελικά, τέσσερα χρόνια μετά, φτάσαμε στο Fairfax και στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση που έκανε ο Depp στη Heard, από την οποία βγήκε νικητής. Πέρα από το νομικό της υπόθεσης, ωστόσο, η μεγαλύτερη δικαίωση είναι ηθική, αφού εδώ και έξι χρόνια ο σταρ ζούσε με την ταμπέλα του «wife beater», ενώ πολλές εταιρείες δεν ήθελαν πλέον να συνεργάζονται μαζί του. Πλέον, τα πράγματα είναι αντίστροφα.

Η αλλαγή στο κείμενο της Amber Heard στην Washington Post μετά τη δικαίωση του Johnny Depp

Η Amber Heard εκτός Aquaman;

Τώρα που ο Johnny Depp δικαιώθηκε και απέδειξε ουσιαστικά ότι όχι μόνο δεν ήταν εκείνος που κακοποιούσε στη σχέση του με την Amber Heard αλλά και ότι ήταν θύμα της τελευταίας, οι πρώτες αντιδράσεις από τα στούντιο έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η Heard ήταν να εμφανιστεί στο sequel της ταινίας «Aquaman», όπου υποδύεται τη Mera. Η ετυμηγορία της απόφασης, ωστόσο, φαίνεται πως έκανε τους παραγωγούς να θέλουν να αφαιρέσουν τις σκηνές της από την ταινία. Αυτό, τουλάχιστον, φαίνεται πως αναφέρει ο λογαριασμός KC Walsh -που συνηθίζει να μαθαίνει πληροφορίες εκ των έσω- στο Twitter.

Σε ένα tweet φαίνεται η συνομιλία με κάποιον, μέσα στην οποία λέει: «Υπήρχε μία συνάντηση και όλες οι σκηνές της Amber θα διαγραφούν από το Aquaman 2».

Αν αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο μπορεί να συνεχιστεί η ιστορία, εφόσον η Heard ήταν κομμάτι της, το πιο πιθανό είναι να τη «σκοτώσουν» off-screen και να ξεκινήσει η ταινία με δεδομένο τον θάνατό της. Κάποιοι έχουν μιλήσει ακόμα και για θάνατο κατά τη γέννα του παιδιού της και, μάλιστα, αυτή να είναι και η σκηνή με την οποία θα αρχίζει το sequel.

https://www.instagram.com/p/Bo__kVqgtx_

Υ.Γ. Μία δίκαιη απόφαση αν σκεφτούμε τις μεγάλες συμφωνίες -Πειρατές της Καραϊβικής, Φανταστικά Ζώα, κλπ- που έχασε ο Depp όταν τα «βέλη» έδειχναν κατά του.