Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με τον Σπύρο Μαρτίκα το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Με τον Σπύρο Μαρτίκα το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία»

Το μοντέλο-influencer μίλησε για όλους και για όλα λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Εκτός Survivor βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς ήταν η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους έναντι στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ταλάντσεβ. Η αποχώρησή της είχε στιγμές έντονης φόρτισης και λίγο αργότερα Βρισηίδα και Ασημίνα ξέσπασαν σε κλάματα μπροστά στις κάμερες.

Το πρωί της Παρασκευής (10/6), η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στο «Love It» και έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης. Το νεαρό μοντέλο-influencer μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και για την παρεξήγηση με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CembTfCsyst

H έκπληξη της Βρισηίδας για την αποχώρησή της

«Μου λείπει πάρα πολύ το σανίδι, δεν ήμουν από τα άτομα που μάζευε τσόχες, ήθελα σανίδι. Δεν το περίμενα, γιατί δεν ένιωθα ότι έχει έρθει η ώρα μου γιατί είχα αρχίσει να ανεβαίνω και αγωνιστικά και ο στόχος μου ήταν να φτάσω στο ατομικό. Έπαθα σοκ», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Το Survivor δεν είναι επιβίωση από τις κακουχίες και από το φαΐ αλλά επιβίωση από τους ανθρώπους. Δέχτηκα πολύ πόλεμο αλλά δεν περίμεναν ότι θα αντέξω. Είμαι έντονος χαρακτήρα και αυθόρμητη. Γκρίνιαζα γιατί είχα κούραση, το σώμα μου δεν άντεχε και είχα τα γυναικολογικά μου», συμπλήρωσε.

Survivor: Κατάλαβε κανείς γιατί ο Γιώργος Λιανός έπλεξε ξαφνικά το εγκώμιο του Άρη;

Η σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα

Όπως ανέφερε στις κάμερες η Βρισηίδα, ο καβγάς με τον Σπύρο Μαρτίκα (με αφορμή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ) δεν ήταν το τέλος της σχέσης τους. Οι δυο τους τα ξαναβρήκαν στα κρυφά και τώρα τον περιμένει να βγει από το παιχνίδι για να είναι μαζί.

«Στον Σπύρο με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι ένας άντρας δεν είναι παιδάκι. Με πρόσεχε πάρα πολύ. Στην ένωση που τον είδα περιποιημένο και αυτός εμένα, με πλησίασε να χορέψουμε και γενικά ήρθαμε πολύ κοντά. Μετά τον τσακωμό με τον Σπύρο δύο μέρες δεν ήθελε να βλέπει ο ένας τον άλλο, αλλά μετά ξεκίνησαν ξανά τα βλέμματα, το πάθος δεν έσβησε», είπε η Βρισηίδα με ειλικρίνεια.

«Ο Σπύρος είδα ξαφνικά να με προσέχει πάρα πολύ. Όχι να σου πλύνω τα πόδια να μην πατήσεις στην καλύβα” -είναι ο πιο καθαρός στο Survivor ο Σπύρος-, “όχι να σου πλύνω τα ρούχα”, "όχι να σου δώσω αυτό ή εκείνο”. Γιατί είδε ότι είμαι μια παρεξηγημένη κοπέλα που και ξύλα μαζεύει και κορμούς κόβει και κάνει πράγματα, κι άρχισε να με πλησιάζει. Κι αυτό που με γοήτευσε ήταν η συμπεριφορά του απέναντί μου, που είχα έναν άνδρα να με προσέχει και να με φροντίζει, γιατί μου αρέσει όταν ένας άνδρας το κάνει αυτό σε μια γυναίκα -και δεν είναι παιδάκι, είναι άνδρας», συμπλήρωσε για τον αγαπημένο της.

«Ο Σπύρος μού έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες. Εκείνος δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει πίσω σε εμένα. Αυτός ήθελε να γυρίσει πίσω. Είμαι σίγουρη ότι τον νοιάζει που έφυγα. Τώρα τελευταία ήμασταν λίγο κρυφά, από την ομάδα. Απομακρυνόμασταν λίγο. Το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία. Είμαι από τις γυναίκες που θα άλλαζα πόλη για τον άντρα μου, ειδικά αν συνέβαινε κάτι σοβαρό. Θα φανεί τι θα γίνει με τον Σπύρο όταν θα βγούμε από το παιχνίδι».

Η παρεξήγηση με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο ρόλος της Μυριέλλας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα γι' αυτό μίλησε για την παρεξήγηση που είχε με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Εγώ είπα στην Μυριέλλα από που ξέρω τον κάθε παίκτη. Για τη Ναυσικά είπα από που τη γνωρίζω, ότι έχει μία σχέση και πως ο σύντροφός της δεν είναι του γούστου μου. Η Μυριέλλα τα μετέφερε αλλιώς, εγώ δεν είπα κάτι κακό, είπα μάλιστα, ότι και εγώ είχα σχέση με 40χρονο», ανέφερε το μοντέλο.

Πηγή κεντρικής: vrisiida_andrio