Survivor: Ο «δικαστής» Μαρτίκας επέστρεψε και εξέθεσε την πλεκτάνη της Μπλε ομάδας για τη Βρισηίδα

Survivor: Ο «δικαστής» Μαρτίκας επέστρεψε και εξέθεσε την πλεκτάνη της Μπλε ομάδας για τη Βρισηίδα

Ο Σπύρος είπε ξεκάθαρα ποια είναι η γνώμη του για τη συμπεριφορά των Μπλε απέναντι στη Βρισηίδα.

Τι κι αν ο Σπύρος Μαρτίκας δεν είναι πια με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και το σύντομο ειδύλλιό τους έληξε άδοξα στο Survivor με πολλά παρατράγουδα, φωνές και γκρίνιες, φαίνεται πως από πλευράς του παίκτη μπορεί ακόμη να υπάρχουν κάποια προστατευτικά συναισθήματα. Ή τουλάχιστον μία διάθεση να ξεσκεπάσει τη σκευωρία που θεωρεί ότι υπάρχει πίσω από την Μπλε ομάδα.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά του επεισοδίου, όμως.

Η Μπλε ομάδα δεν αντέχει την γκρίνια της Βρισηίδας

Ήταν από τις φορές που η Βρισηίδα γκρίνιαζε όλη την ώρα. Το παραδέχεται και η ίδια, οπότε μπορούμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Οι συμπαίκτες της άρχισαν να της λένε πως έπρεπε να αλλάξει τη λογική με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων γιατί «ρίχνει» όλη την ομάδα, όμως, το ξέσπασμά της ήταν ακόμα χειρότερο, με αποκορύφωμα να λέει ότι δεν τη νοιάζει τίποτα, ούτε καν η ομάδα της και δεν πρόκειται να αλλάξει. Η πρότασή της είναι να αλλάξουν οι υπόλοιποι και να μάθουν να μην επηρεάζονται. Κάτι που, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν έχει καμία λογική τουλάχιστον αν θες να λειτουργείς στα πλαίσια μίας ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση και άσχετα με αυτόν τον διάλογο, ο Σπύρος πιστεύει ότι όλα ξεκινούν από το ότι η Μπλε ομάδα ήθελε απλά να χρησιμοποιήσει τη Βρισηίδα και, όταν έχασε τη χρησιμότητά της, έπαψαν να τη θέλουν.

«Αν σήμερα ψηφιστεί η Βρισηίδα, σημαίνει ότι την εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και τώρα την πετάξανε. Η Ασημίνα ήθελε να σπιλώσει την υπόληψή μου χρησιμοποιώντας τη Βρισηίδα γιατί περίμενε ότι θα μπορεί η Ασημίνα να σταθεί απέναντί μου σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία. Οπότε προετοίμαζε το έδαφος η Ασημίνα, αν βρεθεί προτεινόμενη μαζί μου, να έχει χρησιμοποιήσει τη Βρισηίδα εναντίον μου», άρχισε να εξηγεί ο Σπύρος στην Σταυρούλα και στον Στάθη.

Μόλις οι δύο παίκτες άκουσαν τον ισχυρισμό του, έσπευσαν να τον επιβεβαιώσουν μεταφέροντας αυτό που η ίδια η Ασημίνα έχει πει: «Έχει πει ότι θα βγει μαζί σου για να σε διώξει».

Γρήγορα, λοιπόν, ο Σπύρος σχολίασε αυτό που άκουσε, λέγοντας: «Είναι οι τζάμπα μάγκες που λέγαμε. Για να δούμε». Και δεν έμεινε εκεί.

Survivor: Κατάλαβε κανείς γιατί ο Γιώργος Λιανός έπλεξε ξαφνικά το εγκώμιο του Άρη;

O Σπύρος παίρνει το μέρος της Βρισηίδας

Ο Μαρτίκας, στη συνέχεια, μίλησε στην κάμερα και προσπαθούσε να εκφράσει την αγανάκτησή του με το σχέδιο που πιστεύει ότι η Μπλε ομάδα είχε εξαρχής, υποστηρίζοντας παράλληλα και τη Βρισηίδα.

«Με ποιο κριτήριο θα ψηφίσουν τη Βρισηίδα; Πέντε πόντους τους έφερε στην πρώτη ασυλία που την κερδίσανε. Κάθε μέρα τους φέρνει τρεις – τέσσερις πόντους. Ασημίνα μου, εσύ πού είσαι αγωνιστικά δίπλα στην ομάδα σου; Έχεις πέσει αρκετά. Δεν είναι επιλήψιμο το ότι έχεις πέσει αγωνιστικά κι εγώ παλεύω με θηρία… Λογικό. Αλλά δε σ’ άκουσα να βγεις να πεις ‘Ψηφίστε την Ασημίνα γιατί έχει πέσει αγωνιστικά’», είπε.

Τελικά, πράγματι η Βρισηίδα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, παίρνοντας τη θέση της δίπλα στον Σπύρο και τώρα κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει αφού και οι δύο παίκτες έχουν πιστό κοινό που θέλει να τους στηρίξει.

Τα σχόλια στο Twitter

Οι αντιδράσεις στο Twitter είναι πολλές, οπότε δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς προς τα πού γέρνει η ζυγαριά. Πάρε, όμως, μία γεύση με μερικά από τα σχόλια που έφτασαν στο κοινωνικό δίκτυο.