Survivor: Κατάλαβε κανείς γιατί ο Γιώργος Λιανός έπλεξε ξαφνικά το εγκώμιο του Άρη;

Survivor: Κατάλαβε κανείς γιατί ο Γιώργος Λιανός έπλεξε ξαφνικά το εγκώμιο του Άρη;

Ο Σοϊλέδης άκουγε τον λόγο του παρουσιαστή και έγνεφε καταφατικά συμφωνώντας.

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor τελείωσε με τα αγωνίσματά του και έφτασε στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ως είθισται οι παίκτες μοιράζονται εμπειρίες τους από την καθημερινότητά τους και συνήθως διαφόρων ειδών τσακωμοί ξεσπούν. Αυτή ήταν και η χτεσινή (6/06) περίπτωση, με τη διαφορά ότι ο Γιώργος Λιανός πήρε τον λόγο και άρχισε να επαινεί τον Άρη Σοϊλέδη.

Το εγκώμιο του Άρη Σοϊλέδη

Ο Γιώργος Λιανός είναι ο άνθρωπος που διευθύνει τις συζητήσεις των παικτών, ενίοτε και εκείνος που αναλαμβάνει χρέη «διαιτητή» κάθε φορά που υπάρχει μία διαφωνία. Χτες, όμως, ξαφνικά άρχισε να επαινεί τον Άρη και τις επιδόσεις του, με πολλούς να απορούν για ποιον λόγο αυτό συνέβη.

Δηλαδή, είπε πως πρόκειται για τον παίκτη που εξαρχής δεν «έπεσε» ποτέ αγωνιστικά, ίσως και να υπονόησε ότι κουβαλάει στην πλάτη του όλη την ομάδα έτσι όπως ξεκίνησε τον λόγο του και όλα αυτά την ώρα που ο Άρης τον κοιτούσε και έγνεφε καταφατικά για να δείξει ότι συμφωνεί. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο Άρης είναι δυνατός παίκτης, αλλά προς τι όλο αυτό;

«Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που περνούν μία πολύ καλή αγωνιστικά περίοδο κι άλλοι έχουν κάνει την κοιλιά τους και προσπαθούν να επανέλθουν. Σίγουρα αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και ομαδικά. Ένας καλός παίκτης μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα στην πλάτη του και ένας από τους παίκτες που διανύει μία πολύ καλή περίοδο από την αρχή του Survivor είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Σύμφωνα και με τα στατιστικά που βλέπουμε, σύμφωνα και με τα μεγάλα έπαθλα, στα οποία Άρη διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, έχεις φέρει, 7 και 8 πόντους στα τρία μεγάλα έπαθλα που κέρδισε η μπλε ομάδα», είπε.

Survivor: Μήπως ο Στάθης δεν επέλεξε τον Άρη επειδή νιώθει ότι απειλείται;

Το Twitter σχολίασε

Οι χρήστες στο Twitter που έβλεπαν εκείνη την ώρα το επεισόδιο, σχολίασαν ποικιλοτρόπως τα τεκταινόμενα και ο παιάνας του Λιανού στον Άρη δεν έχαιρε εξαιρετικών αντιδράσεων.