Μήπως η Βρισηίδα αδίκησε τον εαυτό της μετά από τόσους μήνες στο Survivor

Μήπως η Βρισηίδα αδίκησε τον εαυτό της μετά από τόσους μήνες στο Survivor

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor προς έκπληξη των συμπαικτών της. Το Twitter επιμένει πάντως, πως η απόφαση για την αποχώρηση ήταν της ίδιας της Ανδριώτου που ήθελε να φύγει για να μην χάσει τα χρήματα που κέρδισε.

Αν είσαι fan του Survivor, από τα χρόνια ακόμα που το βλέπαμε μόνο από την Αμερική και μάθαμε τι θα πει στρατηγική και πείνα σε ριάλιτι επιβίωσης, θα έχεις καταλάβει πως στο χθεσινό επεισόδιο έφυγε μια παίκτρια από τις πιο δυνατές σε ριάλιτι επιβίωσης και εννοείται πως δεν μιλάμε μόνο για τις δεξιότητές της στα αγωνίσματα.

Βρισηίδα εσύ superstar

Η Βρισηίδα ήταν η παίκτρια που είχε μελετήσει το Survivor όσο λίγοι πριν μπει, ήταν εκρηκτική, ήξερε να κάνει το κοινό να την λατρεύει ή να λατρεύει να την μισεί, έκανε καυγάδες σχεδόν με όλους τους παίκτες στους μήνες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, δημιούργησε ένα ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα και έναν επίσης εκρηκτικό χωρισμό, είχε γνώμη και θέση σε κάθε συμβούλιο και ίσως αδίκησε τον εαυτό της σε ένα βασικό της σημείο: τη γκρίνια.

Γιατί αν η πάλαι ποτέ παίκτρια του My Style Rocks γκρίνιαζε έστω 40% λιγότερο στο Survivor, θα μπορούσε να έχει εκείνη εξελιχθεί στον νέο Ντάνο, τίτλο που πολλοί διεκδίκησαν και κανένας δεν μπόρεσε ποτέ να πάρει.

Το Twitter επιμένει πως η Βρισηίδα ήθελε να φύγει

Οι φήμες μέσα από σχόλια στο Twitter επιμένουν πως η Ανδριώτου ήταν εκείνη που ήθελε να φύγει για να μην αναγκαστεί εξαιτίας του τραυματισμού της στον μηνίσκο να αποχωρήσει οικειοθελώς και να χάσει την μεγάλη της αμοιβή. Γιατί με αποζημίωση 2.800 ευρώ την εβδομάδα, τα 25 χιλιάδες ευρώ που πήρε συνολικά η Βρισηίδα με την αποχώρησή της, δεν είναι ποσό που θα ρίσκαρε να χάσει.

Το Twitter επιμένει πάντως, πως υπήρξε και επεισόδιο με οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας, μιας και η παίκτρια υποτίθεται πως ήταν πρώτη σε ψήφους, επεισόδιο το οποίο δεν προβλήθηκε. Όλο αυτό μπορεί να ανήκει απλά στη σφαίρα της φαντασίας του Twitter, υπήρξε όμως ένα μέρος του κοινού που φανατικά παρακολουθεί και αυτό το Survivor, και ήθελε να δει την Βρισηίδα νικήτρια.

Όλο αυτό το κοινό, επιμένει με tweets πως η παίκτρια ήθελε να αποχωρήσει εξαιτίας της υγείας της αλλά η αλήθεια είναι πως αν είχε περιθώριο να καταφέρει να παραμείνει τις 3 εβδομάδες που απομένουν, η Βρισηίδα θα μπορούσε να γίνει ακόμα και νικήτρια του Survivor.

H Bρισηίδα αδίκησε τον εαυτό της

https://www.instagram.com/p/CembTfCsyst

Γιατί αν το σκεφτείς καλά, η Βρισηίδα κατάφερε να κάνει απανωτές συμμαχίες, να παραμείνει για μήνες στο νησί, να υπομείνει και την πείνα και τα αγωνίσματα, να αλλάξει στρατόπεδα, να αλλάξει ξανά στρατόπεδα και ομάδες, να κάνει έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι, τον Μαρτίκα να παίξει μαζί της το παιχνίδι του ειδυλλίου σε ριάλιτι και τελικά να φύγει με την τσέπη της γεμάτη από χρήματα και δημοσιότητα.

Κι αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σίγουρα θα δεχτεί προτάσεις για την τηλεόραση στην επόμενη ημέρα μετά το Survivor, αυτό θα είναι η Βρισηίδα. Τι θα μπορούσε να έχει κάνει διαφορετικά; Να αποφύγει τα απανωτά ξεσπάσματα με τσιρίδες και γκρίνια, που το κοινό μπορεί να αντέξει μέχρι ένα σημείο. Γιατί η Βρισηίδα ήταν πολλά πολλά περισσότερα από ένα κορίτσι που γκρινιάζει, ήταν παίκτρια στρατηγικής.