Βρέθηκε η «χαμένη αδερφή» της Μαρίας Σολωμού και η ηθοποιός την έκανε story

Βρέθηκε η «χαμένη αδερφή» της Μαρίας Σολωμού και η ηθοποιός την έκανε story

Πιστεύεις στους σωσίες; Γιατί η ηθοποιός μάλλον βρήκε τη δική της.

Λένε πως για κάθε άνθρωπο υπάρχει κάπου τουλάχιστον έναν σωσίας. Ένας άλλος άνθρωπος που σου μοιάζει τόσο πολύ που αρχίζεις να πιστεύεις ότι έχεις κάπου μία αδερφή, της οποίας την ύπαρξη ποτέ δεν ήξερες μέχρι τότε.

Σε μία τέτοια κατάσταση βρέθηκε και η Μαρία Σολωμού πρόσφατα, αφού ξαφνικά είδε μία φωτογραφία στο κινητό της που την προβλημάτισε. Ο λόγος; Το μοντέλο που ποζάρει για μία εταιρεία μαγιό είναι πραγματικά ίδια με την ηθοποιό.

maria_solomou_sosias.jpg

Η κοπέλα της φωτογραφίας έχει τα ίδια σγουρά και φουντωτά μαλλιά με τη Σολωμού και το πρόσωπό της μοιάζει συνολικά με αυτό της ηθοποιού. Σε αρκετά χιουμοριστική διάθεση αλλά εντυπωσιασμένη με το θέαμα, η Σολωμού έγραψε: «Η κοπέλα;;; Η χαμένη μου αδερφή λογικά».

Τι συμβαίνει με τον Mente Fuerte;

Πάει αρκετός καιρός πια που κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι η Μαρία Σολωμού είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte. Την ώρα που δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από κάποια από τις δύο πλευρές, όμως, πρώτα κυκλοφόρησαν κοινές τους φωτογραφίες από την επίσκεψή τους σε εμπορικό κέντρο και στα γενέθλια της Δήμητρας Κατσαφάδου και έπειτα μία ανατρεπτική λήψη της 47χρονης ηθοποιού στην αγκαλιά του τράπερ.

https://www.instagram.com/p/CeROOekMsw9

Σε αυτήν, η Σολωμού ποζάρει topless και το χέρι του Mente Fuerte καλύπτει το γυμνό της στήθος.

Μαρία Σολωμού: Η πρώτη κοινή πόζα στην αγκαλιά του Mente Fuerte είναι ανατρεπτική

Όταν, ωστόσο, η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, απάντησε: «Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με. Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».