Survivor: Τώρα για να καταλάβουμε, ο Σπύρος θα τα ξαναβρεί με τη Βρισηίδα;

Survivor: Τώρα για να καταλάβουμε, ο Σπύρος θα τα ξαναβρεί με τη Βρισηίδα;

Πρώτα ήταν ζευγάρι, μετά χώρισαν, έπειτα «έθαβε» ο ένας τον άλλον και τώρα υπάρχει χώρος για διεκδίκηση. Ok...

Δεν ξέρω πώς βλέπει ο κάθε ένας τις σχέσεις και ποια είναι τα κριτήριά του κατά τη διάρκειά τους ή την ώρα του χωρισμού, αλλά αυτό που συνέβη με τη Βρισηίδα και τον Σπύρο ανήκει ξεκάθαρα στην κατηγορία των «άσχημων χωρισμών». Ακόμα και μέσα στα πλαίσια του Survivor.

Δηλαδή, δεν είναι απλά ότι είπαν «τέλος». Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος άρχισαν να εκτοξεύουν κατηγορίες, μέχρι και για «βίαιη» κίνηση από πλευράς του φαρμακοποιού. Ο δε Μαρτίκας, κάθε φορά που η Βρισηίδα είχε τα κλασικά της ξεσπάσματα στη συνέχεια, γελούσε μαζί με τους άλλους με τη συμπεριφορά της. Όσο κι αν προσπαθούσε να είναι πιο διακριτικός συγκριτικά με τους συμπαίκτες του.

Η Βρισηίδα καλεί τον Σπύρο να τη διεκδικήσει ξανά

Και, εκεί που η Βρισηίδα δεν ήθελε να τον βλέπει στα μάτια της, στο χτεσινό (8/6) συμβούλιο του νησιού άρχισε να λέει ότι ήρθαν πιο κοντά κι ότι τώρα του δίνει και χώρο να τη διεκδικήσει ξανά αν θέλει.

«Το είχα πει και στο συμβούλιο. Με είχε νευριάσει να βάζει συνέχεια ανάμεσά μας άλλους ανθρώπους για ό,τι έχει συμβεί και του λέω ‘πρέπει να μιλήσουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό δεν αφορά κανέναν άλλο πέρα από εμάς τους δύο’. Μιλήσαμε και τα βρήκαμε. Δεν είναι ότι κοιτιόμαστε και αλλάζουμε δρόμο, απλά πλέον είμαστε λίγο πιο κοντά. Όχι, δεν τα βρήκαμε. Baby steps. Είπε το συγγνώμη και βλέπουμε. Πάμε σιγά-σιγά. Τώρα μπορώ να του αφήσω χώρο και χρόνο να μπορεί να με ξαναδιεκδικήσει άμα θέλει», είπε.

https://www.instagram.com/p/CejvA0pMNlu

Survivor: Ο «δικαστής» Μαρτίκας επέστρεψε και εξέθεσε την πλεκτάνη της Μπλε ομάδας για τη Βρισηίδα

Σε κάθε περίπτωση, δική τους είναι η ζωή και ό,τι θέλουν την κάνουν, όμως, αυτό δε βγάζει και πολύ νόημα. Ίσως στον μικρόκοσμο του παιχνιδιού στον οποίο ζουν να έχει λογική. Προς το παρόν, είναι και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, οπότε δεν ξέρουμε καν αν θα μπορέσουν να εξετάσουν ό,τι θέλουν να εξετάσουν μέσα στο παιχνίδι. Τα προγνωστικά, πάντως, θέλουν να φεύγει ο Τάλα, οπότε αυτό το σίριαλ μάλλον θα συνεχιστεί.

Η Βρισηίδα και ο Σπύρος ήταν οι πρώτοι δύο υποψήφιοι, ενώ από το χτεσινό επεισόδιο με την ήττα της Κόκκινης Ομάδας, αναδείχτηκε ως τρίτος υποψήφιος ο Τάλα με τρεις ψήφους έναντι δύο που πήγαν στον Στάθη. Σήμερα το βράδυ, ένας από τους τρεις αποχωρεί και το κοινό έχει την ευκαιρία να δείξει αν θέλει περισσότερο να δει το -πρώην;- ζευγάρι να συνεχίζει ή να στηρίξει κάποιον με πιο αγωνιστικά κριτήρια.

Μέχρι τότε, οι αντιδράσεις των θεατών στο Twitter είναι ποικίλου ενδιαφέροντος.