Το κοινό του Survivor στο Twitter κατάλαβε τον φόβο της Ασημίνας για την αναμέτρηση με τον Μαρτίκα

Το κοινό του Survivor στο Twitter κατάλαβε τον φόβο της Ασημίνας για την αναμέτρηση με τον Μαρτίκα

Όλα δείχνουν πως η Ασημίνα θα είναι εκείνη που θα βγει υποψήφια μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και ο φόβος της έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter.

Για όλους εμάς τους fans του Survivor, από τα χρόνια του Mega ακόμα αλλά και στην εποχή του Skai που ξεκίνησε το 2017, το ξεκίνημα των ατομικών αγωνισμάτων και ασυλιών στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι σημάδι πως ναι μεν φτάνουμε στην τελική ευθεία του παιχνιδιού αλλά έχουμε και την ευκαιρία να δούμε και τους πιο δυνατούς αγώνες.

Την πρώτη ασυλία κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, που ευτυχώς για εκείνον έχει ήδη αποχωρήσει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η απόλυτη νικήτρια ατομικών ασυλιών στο φετινό Survivor.

Ο Σοϊλέδης είναι άλλωστε και ο πιο δυνατός παίκτης, σύμφωνα με τα στατιστικά των παικτών που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι. Στην κορυφή της δυναμικότητας βάσει των αποτελεσμάτων στους αγώνες βρίσκεται ο Άρης Σοϊλέδης με ποσοστό επιτυχίας 77%, στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Νίκος Γιάννης με 56%, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν Σταυρούλα και Μαίη με 53%. Τέταρτος είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ με 48%, στο 47%, και στην πέμπτη θέση είναι ο Στάθης Σχίζας, προτελευταία με 44% βρέθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και στο τέλος της λίστας ο Σπύρος Μαρτίκας με 30%.

Εννοείται πως κάθε νέα φάση του Survivor, προσφέρει μια ακόμα ευκαιρία για αλλαγές ή ανατροπές στους κανόνες και αυτή τη φορά οι κανόνες έχουν να κάνουν με το πώς μπορούν οι παίκτες να αποφύγουν την υποψηφιότητά τους προς αποχώρηση.

Αυτό μπορεί να συμβεί αν κερδίσουν δύο ατομικές ασυλίες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τους. Με άλλα λόγια, αν δούμε σήμερα τον Σπύρο Μαρτίκα να κερδίζει δύο ατομικές ασυλίες, δεν θα είναι υποψήφιος για 11η φορά για αποχώρηση – κάτι που φαντάζει τουλάχιστον ουτοπικό μετά την τελευταία του θέση στις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Σπύρος vs Ασημίνα

Κι ενώ ο Σπύρος δηλώνει έτοιμος να είναι υποψήφιος για 11η φορά και πιστεύει πως θα μπορέσει να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του Survivor, παραμένοντας, η διαμάχη που θα λάβει χώρα ανάμεσα σε εκείνον και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, έχει ήδη διχάσει τους fans του Twitter.

«Μήπως έχεις μείνει μόνη Ασημίνα; Η Βρισηίδα θα έπρεπε να ήταν εδώ σήμερα. Ψήφισαν αγωνιστικά τη Βρισηίδα με τόσους πόντους την τελευταία εβδομάδα; Πορεύσου λοιπόν μόνη σου», ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας με την Ασημίνα να απαντά πως όλα είναι ψέματα και πως η ίδια ψηφίζει πάντα αγωνιστικά.

https://www.instagram.com/p/Cew8gM8IGwk

Το Twitter πάντως έχει γνώμη για το beef ανάμεσα σε Ασημίνα- Σπύρο

Γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν φόβο στα μάτια της Ασημίνας αλλά υπάρχουν κι άλλοι τόσοι που θεωρούν κουτό να έχουμε spoilers για την Ασημίνα στον τελικό του Γαλατσίου με τον Άρη και να πιστεύουν πως η 20χρονη φοβάται τηναναμέτρηση με τον φαρμακοποιό.

Όπως και να έχει, η Ασημίνα έχει τον μεγαλύτερο υποστηρικτή της στην Αθήνα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη.

Ο οποίος έκανε και story για την καλή του!

ashimina.JPG