Έτσι αισθάνθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν συνάντησε τον Κώστα Πηλαδάκη μετά από μήνες

Έτσι αισθάνθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν συνάντησε τον Κώστα Πηλαδάκη μετά από μήνες
Instagram

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες στο φετινό Survivor και εάν δεν είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει οικειοθελώς για λόγους υγείας, είναι σχεδόν σίγουρo ότι θα έφτανε πολύ μακριά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», το μοντέλο αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και στον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη.

https://www.instagram.com/p/CdyPYHGtNO9

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε χθες στην Ελλάδα φορώντας το fashion item της σεζόν

Η εμπειρία της στο Survivor

«Δεν πήγα για το έπαθλο στο Survivor. Με διακατέχει μια τρέλα που στο παιχνίδι δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Αποφάσισα να είμαι ήρεμη στο Survivor και να μην με επηρεάζουν όλοι οι άλλοι γιατί εκεί πέρα μπορούσες να τρελαθείς. Δεν μετανιώνω που πήγα. Είναι κάτι που σε κάνει να αναθεωρείς πάρα πολλά πράγματα στη ζωή σου, τα βλέπεις όλα τελείως διαφορετικά, εκτιμάς τα απλά πράγματα, την καθημερινότητά σου», ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχετικά με τη συμμετοχή της στο Survivor.

https://www.instagram.com/p/CetgqOmMU9N

Η συνάντηση με τον Κώστα Πηλαδάκη και η προσαρμογή στην καθημερινότητα

«Όταν επέστρεψα και συνάντησα τον Κώστα ήταν σαν πρώτο ραντεβού το συναίσθημα. Με το που γύρισα στην καθημερινότητα είχα και έχω ακόμα σε έναν βαθμό, τεράστιο στρες. Ήμουν συνηθισμένη σε πολύ αργούς ρυθμούς και ξαφνικά έπρεπε να ανταπεξέλθω σε όλα όσον αφορά τη δουλειά, τα τηλέφωνα, τα email, και μου φάνηκαν βουνό χωρίς να είναι», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Πηγή φωτογραφιών: @nafsika_pan