Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε γιατί έπαιξε στην ατομική ασυλία και τι μετάνιωσε στο Survivor

Πατούλια Κατερίνα
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε γιατί έπαιξε στην ατομική ασυλία και τι μετάνιωσε στο Survivor

Με τα σχόλια της στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «έκαψε» τη Βρισηίδα και αποκάλυψε τι έμαθε στο Survivor.

Πιο μαυρισμένη και πιο χαλαρή από ποτέ, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εμφανίστηκε στο πλατό του Love It και μίλησε για το Survivor με την Ιωάννα Μαλέσκου και την τηλεοπτική της παρέα.

Η Ναυσικά μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε στο Survivor και φρόντισε να ξεσπαθώσει και για την Βρισηίδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά για τον έρωτά της με τον Σπύρο πως ο κόσμο βλέπει και ξέρει και καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει γίνει ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Τι μετάνιωσε η Ναυσικά;

Όπως φαίνεται, η Παναγιωτακοπούλου δεν έχει μετανιώσει για κάτι που έκανε στο ριάλιτι επιβίωσης και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι περισσότεροι μου είπαν πως έβγαλα αυτό που είμαι. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι, ήμουν ο εαυτός μου. Ίσως εκνευρίστηκα κάποιες φορές παραπάνω. Έχω κρατήσει πάρα πολλά από αυτό το παιχνίδι. Στο Survivor καταλαβαίνεις πως σημασία έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βγήκε από το Survivor και τα έβαλε με τη Βρισηίδα

Μπόρεσα να είμαι ευτυχισμένη, τουλάχιστον τον περισσότερο καιρό. Είχα τρία, τέσσερα άτομα που με προστάτευαν. Αρχικά ήταν η Μυριέλλα, μετά ο Απόστολος κι ύστερα ο Άρης και αργότερα ο Στάθης. Εκτιμάς ακόμα και απλά πράγματα, το κρεβάτι σου, τον γάτο σου», είπε η Ναυσικά.

Γιατί έπαιξε για την ατομική ασυλία;

«Στην αρχή σκέφτηκα να μην παίξω για την ατομική ασυλία. Πριν σταματήσω να παίζω, έγινα καλύτερη στο αγωνιστικό κομμάτι, ήμουν μια άλλη. Μετά ήρθε το θέμα με το στομάχι μου και με εντολή γιατρού δεν έπαιξα αυτές τις πέντε με έξι ημέρες.

Εγώ νόμιζα την ώρα της ατομικής ασυλίας πως θα παραμείνω στο παιχνίδι και νόμιζα πως θα γίνω καλά, γι΄αυτό και έπαιξα. Δεν ήξερα προκαταβολικά πως θα αναγκαστώ να αποχωρήσω», είπε η Ναυσικά τονίζοντας πως δεν περίμενε ποτέ να καταφέρει να μείνει τόσο πολύ στο ριάλιτι επιβίωσης:

«Δεν πίστευα εξαρχής πως θα φτάσω τους πέντε μήνες στο παιχνίδι. Στις πρώτες εβδομάδες φοβόμουν πως θα φύγω».

Η Ναυσικά κέρδιζε την εβδομάδα 2.500 ευρώ στην παραμονή της στο Survivor και αποχώρησε έπειτα από 20 εβδομάδες.

Έτσι η καλλονή του Survivor αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης με 50.000, τα μισά χρήματα δηλαδή από αυτά που θα πάρει ο νικητής του παιχνιδιού.

Mετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Ναυσικά ταξίδεψε ως το Παρίσι με τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη.