Τι συμβαίνει με τον Tom Hanks; Εκτός εαυτού με θαυμαστή του και το μυστήριο με την υγεία του

Κατερίνα Μπούσιου
Τι συμβαίνει με τον Tom Hanks; Εκτός εαυτού με θαυμαστή του και το μυστήριο με την υγεία του

 (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2022 Invision

Θερμό επεισόδιο έξω από εστιατόριο είχε ο κατά τα άλλα ήρεμος, Tom Hanks. H αλλαγή στην εμφάνισή του και το περιστατικό με το τρεμάμενο χέρι του, δημιούργησε απορίες. 

Έχουμε συνηθίσει τον διάσημο ηθοποιό Tom Hanks ως έναν χαμηλών τόνων άνθρωπο, καλοπροαίρετο και πάντα συνετό. Αυτή τη φορά όμως είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, όταν κατά λάθος θαυμαστής του, έσπρωξε την γυναίκα του Rita Wilson. Είχε προηγηθεί ένα video από ομιλία του, που τον έδειχνε να μην μπορεί να ελέγξει το τρεμάμενο χέρι του. Έχουμε λόγο να ανησυχούμε;

https://www.instagram.com/p/B9qBEyjJu4B

«Κάνε πίσω ρε...»

Όλα ξεκίνησαν μετά την έξοδο από γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης, όπου λίγο νωρίτερα ο Tom Hanks είχε δειπνήσει με την ελληνικής καταγωγής και επίσης ηθοποιό σύζυγό του, Rita Wilson. Κάποιοι θαυμαστές του είχαν αντιληφθεί την παρουσία του και τον περίμεναν πριν αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του. Ένας από αυτούς όμως στην προσπάθειά του να τον προσεγγίσει έσπρωξε με βίαιο τρόπο την γυναίκα του, χωρίς να έχει καταλάβει ποια είναι. Φυσικά εκείνος το άκουσε και έγινε έξω φρενών. Σε άπταιστα...γαλλικά κινήθηκε εναντίον του, αλλά ευτυχώς οι σωματοφύλακές του με το που τον άκουσαν να βρίζει τον θαυμαστή του, τον συνέτισαν. Ο εμβρόντητος υπαίτιος του επεισοδίου ζήτησε συγγνώμη, αλλά ο Tom Hanks δεν μπορούσε να ηρεμήσει, όπως θα δείτε και στο video.

Ωστόσο κάποιοι παρατήρησαν, πως το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός εμφανίζεται αρκετά αδυνατισμένος. Ήταν εμφανές και από τη παρουσία του στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, στην πρεμιέρα της ταινίας Elvis, όπου πρωταγωνιστεί. Οι απορίες των αμερικάνικων μέσων φούντωσαν και με την παρουσία του σε ομιλία, όπου προσπαθούσε μάταια να ελέγξει το τρεμάμενο χέρι του.

Όσο και αν ήθελε να το καλύψει, δεν τα κατάφερνε. Ωστόσο ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η σύζυγός του έχουν κάνει κάποια δήλωση, που να δικαιολογεί την έντονη ευθιξία του, αλλά και την τόσο μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Θεωρείς ευτράπελο στον γάμο το σπασμένο τακούνι; Και πού να δεις αν εμφανιστεί ο Tom Hanks