Survivor: O Τάλα αποχώρησε από το παιχνίδι αλλά στο Twitter χλευάζουν το κλάμα του Άρη

Survivor: O Τάλα αποχώρησε από το παιχνίδι αλλά στο Twitter χλευάζουν το κλάμα του Άρη

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ είπε «αντίο» στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως η προσοχή στράφηκε στον Άρη.

Τι κι αν οδεύουμε προς το τέλος του Survivor, οι συμπεριφορές των παικτών αναλύονται περισσότερο από ποτέ από το κοινό και άνθρωποι, όπως ο Άρης Σοϊλέδης, βρίσκονται στο στόχαστρο ακόμα και την ώρα της αποχώρησης κάποιου από το παιχνίδι. Ο παίκτης έχει υπάρξει αρκετές φορές αναμεμειγμένος με καταστάσεις μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, οπότε δεν είναι να απορείς με τους θεατές. Τι συνέβη, όμως, χτες.

Ο Τάλα αποχώρησε από το Survivor

Σπύρος Μαρτίκας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Στάθης Σχίζας και Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν υποψήφιοι προς αποxώρηση. Τελικά, εκείνος που αποχώρησε ήταν ο τελευταίος και ο κατά κόσμον «Τάλα» είπε αντίο στο παιχνίδι. Ωστόσο, μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, ο Άρης έβαλε τα κλάματα και αυτό έγινε αντιληπτό από τους χρήστες στο Twitter.

«Νιώθω χαρούμενος που γνώρισα όλα αυτά τα άτομα, που αγωνίστηκα μαζί τους στους ίδιους στίβους μάχης. Θα βγω εκεί έξω και θα είμαι αλλαγμένος προς το καλύτερο ως άνθρωπος μετά από όλο αυτό και θα φύγω με το κεφάλι ψηλά και με το χαμόγελο όπως μπήκα», είπε λίγο πριν κατονομάσει ποιον θέλει να δει να κερδίζει το φετινό Survivor.

«Οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι εδώ μέσα είναι ο Άρης και η Μαίη. Ο Άρης είναι ο καλύτερος παίκτης αυτήν τη στιγμή στο Survivor. Του εύχομαι να φτάσει μέχρι τον τελικό. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει περίφημα, αλλά -Άρη μου, συγγνώμη- , το παιχνίδι θα ήθελα να το πάρει η Μαίη, η οποία είναι ένα απλό κορίτσι που έχει βρεθεί εδώ πέρα και από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor πηγαίνει μόνο προς τα πάνω και το αποδεικνύει κάθε μέρα αυτό το πράγμα», είπε.

Survivor: H Ασημίνα προσπάθησε να στήσει παγίδα, αλλά τελικά όλοι έχουν πέσει μέσα σε αυτήν

Η αντίδραση των χρηστών του Twitter στο κλάμα του Άρη

Πολλοί από τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν, είδαν την αντίδραση του Άρη και το ξαφνικό του κλάμα και γρήγορα έπιασαν τα πληκτρολόγια για να χλευάσουν το σκηνικό στο Twitter.