Survivor: Μήπως ο Σπύρος έχει δίκιο και η Ασημίνα πράγματι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια;

Survivor: Μήπως ο Σπύρος έχει δίκιο και η Ασημίνα πράγματι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια;

Πλέον αυτό που γίνεται σε μόνιμη βάση είναι ο ένας παίκτης να κατηγορεί τον άλλον για κάτι που είπε για κάποιον.

Τι να σχολιάσουμε πάλι για το συμβούλιο του νησιού στο Survivor δεν ξέρουμε. Μία κούραση υπάρχει στην ατμόσφαιρα σχετικά με τις παρασκηνιακά «παιχνίδια». Ο ένας παίκτης κατηγορεί τον άλλον πως είπε κάτι για κάποιον και τελικά ακούς δύο πλευρές του ίδιου πράγματος χωρίς να ξέρεις τι ισχύει και τι όχι.

Σπύρος και Ασημίνα ξανά σε ένταση

Αυτήν τη φορά, ξανά ήρθε στο προσκήνιο η αντιπαράθεση Σπύρου Ασημίνας. Από τη στιγμή που ο φαρμακοποιός χώρισε με τη Βρισηίδα, η αθλήτρια θα μπορούσαμε να πούμε ότι δε θέλει να τον βλέπει στα μάτια της. Όλο και κάτι θα βρει να του προσάψει και συνεχώς ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει μία πληροφορία για εκείνον που δεν ξέραμε. Και ιδού η απορία.

Υπάρχει το ενδεχόμενο πράγματι να ξέρει πράγματα και τώρα που τσακώθηκαν να τον «δίνει» στο κοινό. Όμως, να σχολιάσουμε σε αυτό το σημείο ότι το να αποκαλύπτεις τα μυστικά που κάποιος σου έχει εκμυστηρευτεί επειδή πια δεν κάνεις παρέα μαζί του είναι από μόνο του λάθος. Υπάρχει, όμως, κι ένα δεύτερο ενδεχόμενο.

Το κοινό του Survivor στο Twitter κατάλαβε τον φόβο της Ασημίνας για την αναμέτρηση με τον Μαρτίκα

Κρίνει η Ασημίνα εξ ιδίων τα αλλότρια;

Μήπως η Ασημίνα όπως είπε και ο «προφεσόρ» Μαρτίκας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια; Μπορεί η παίκτρια την έκφραση να μην την ήξερε (σ.σ. παρεμπιπτόντως χρησιμοποιείται για εκείνον που συμπεραίνει για τα κριτήρια άλλου με βάση τα δικά του) και μάλλον να κατάλαβε τη σημασία της όταν την εξήγησε ο Λιανός, όμως, έχει μία λογική ο Σπύρος. Όταν εσύ συνεχώς λειτουργείς παρασκηνιακά και αλλάζεις πλευρές με ευκολία, σου φαίνεται λογικό να δρουν έτσι και οι υπόλοιποι.

Η Μπλε ομάδα, πάντως, παρά το ότι η Ασημίνα πάντα θεωρούσε ότι είναι η καλύτερη παίκτρια, τώρα την έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση και πήρε τη θέση της δίπλα στον Σπύρο που είναι για 11η φορά υποψήφιος. Οπότε πάλι θα έχει ενδιαφέρον ποια είναι η γνώμη του κοινού μεταξύ των παικτών που συνεχώς φαίνεται πως έχουν και μία διαφωνία να (μην) λύσουν.

Προς το παρόν, το Twitter σχολιάζει το χτεσινό επεισόδιο.