Survivor: H Ασημίνα προσπάθησε να στήσει παγίδα, αλλά τελικά όλοι έχουν πέσει μέσα σε αυτήν

Survivor: H Ασημίνα προσπάθησε να στήσει παγίδα, αλλά τελικά όλοι έχουν πέσει μέσα σε αυτήν

Η κλασική τακτική που χρησιμοποιείται από την αρχή του παιχνιδιού επανήλθε.

Από ένα σημείο και μετά, κάποια πράγματα τα περιμένεις να συμβούν στο Survivor. Έχει πολύ καιρό να υπάρξει το περίφημο «παιχνίδι των ανατροπών» και μέχρι και τους τσακωμούς μπορείς να προβλέψεις. Είναι πολύ συγκεκριμένες οι λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν και καταφέρνουν να γίνουν θέμα συζήτησης.

Η Ασημίνα ήθελε ψηφοφορία με αγωνιστικά κριτήρια, αλλά εκείνη πώς ψήφισε;

Χτες, για παράδειγμα, η Ασημίνα βρέθηκε στο προσκήνιο με ένα θέμα που ξεκίνησε από το αγώνισμα. Εκεί, η παίκτρια πέταξε μία σπόντα που θα μπορούσε να αποτελέσει «παγίδα» για τους αντιπάλους της, λέγοντας πως θέλει να δει αν οι υπόλοιποι θα ψηφίσουν με αγωνιστικά κριτήρια, ακόμα κι αν ο αδύναμος παίκτης ήταν φίλος τους.

«Κάποιοι από εδώ μέσα έχουν δηλώσει ξεκάθαρα και στον κόσμο και γενικά από την αρχή που έχουμε μπει στο παιχνίδι ότι, ακόμα κι αν είναι φίλοι τους αυτοί που είναι αδύναμοι αγωνιστικά, θα τον / την ψηφίσουν. Οπότε θέλω να δω αν σήμερα στο συμβούλιο αυτό θα τηρηθεί ή αν θα γίνει κάτι άλλο», είπε η Ασημίνα.

Έπειτα, έφτασε το συμβούλιο του νησιού και η ψηφοφορία έβγαλε συνυποψηφίους με την Ασημίνα και τον Σπύρο, τον Στάθη και τον Γιώργο. Έτσι όπως τα υπολόγιζε ο Στάθης, κατάλαβε ότι και η Ασημίνα θα τον έχει ψηφίσει για να βγαίνουν οι ψήφοι και της ζήτησε τον λόγο γιατί δεν του έβγαζε λογική αγωνιστικά τη μία μέρα να ψηφίζει τον Γιώργο και την άλλη εκείνον.

Η Ασημίνα αιτιολόγησε την επιλογή της λέγοντας πως ο Τάλα έφτασε στον τελικό στον αγώνα ασυλίας. Ο Στάθης δεν πείστηκε από αυτό, καθώς δε θεώρησε πως ένας αγώνας είναι αντιπροσωπευτικός για να κρίνει κάποιον αγωνιστικά, υπονοώντας πως στο συνολικό εκείνος είναι καλύτερος. Είπε έμμεσα, λοιπόν, ότι απλά η Ασημίνα δεν ήθελε να ψηφίσει τον αγαπημένο πολλών Τάλα και πως, αν μάλιστα κέρδιζε την ατομική ασυλία, θα του την έδινε, με την παίκτρια να αρνείται τα πάντα.

Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, όλοι έχουν πέσει σε αυτήν την παγίδα με τη σειρά τους. Όσο και να διαλαλούν ότι ψηφίζουν μόνο με αγωνιστικά κριτήρια. Και δεν είναι παράλογο από τη μία, γιατί πρέπει να συμβιώσουν με αυτούς τους ανθρώπους, οπότε θέλουν να κάνουν καλύτερη και την καθημερινότητά τους στο νησί.

Όσο για το θέμα Στάθης - Τάλα, οι παίκτες δεν έχουν και την «τρελή» διαφορά μεταξύ τους σε ποσοστά επιτυχιών, η αλήθεια είναι.

Survivor: Μήπως ο Σπύρος έχει δίκιο και η Ασημίνα πράγματι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια;

Έξαλλο το Twitter με τον Στάθη μετά το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

https://www.instagram.com/p/Ce2FZxoofxf

Στο τέλος του επεισοδίου, ωστόσο, παίχτηκε το τρέιλερ του επόμενου και το κοινό τα έβαλε με τον Στάθη. Ο λόγος είναι ότι ο παίκτης ακούγεται να λέει πως εφόσον κατ’ εκείνον η μία τετράδα λειτουργεί στρατηγικά εφόσον ψηφίστηκε, κι εκείνος από εδώ και πέρα δεν μπορεί να συνεχίσει να ψηφίζει αγωνιστικά.

Τα σχόλια στο Twitter ήταν διάφορα και ένας εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα υπήρχε.