Survivor: Χρειάζεται η Μαίη την υπεράσπιση του Άρη στη διαμάχη με τον Σπύρο; Κάτι μας λέει πως όχι

Survivor: Χρειάζεται η Μαίη την υπεράσπιση του Άρη στη διαμάχη με τον Σπύρο; Κάτι μας λέει πως όχι

Ο πραγματικός τελικός του φετινού Survivor, παίζεται μπροστά στα μάτια μας, με πρωταγωνιστές τον Άρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα και υποψήφιες στον δεύτερο γυναικείο ρόλο την Μαίη και τη Σταυρούλα. 

Aν το φετινό Survivor, αποτελεί και την δική σου ένοχη απόλαυση, θα σου αναλύσω το σκεπτικό μου, δύο εβδομάδες πριν τον τελικό και θα με νιώσεις.

Survivor 2022 γεμάτο beefs και συμβούλια - κόλαση

Αυτά τα ατελείωτα ομαδικά run ευτυχώς ολοκληρώθηκαν, επιτέλους βλέπουμε μονομαχίες σε ατομικό επίπεδο και το μόνο που μας χαλάει τη διάθεση είναι αυτή η πεποίθηση πως ό,τι κι αν συμβεί, η ασυλία θα καταλήξει στον Άρη.

Το προσπερνάμε κι αυτό και η μεγάλη ευχαρίστηση έρχεται στα μικρό – επεισόδια στις καλύβες, καλή ώρα, όπως εκείνη η στιγμή που ο Σπύρος Μαρτίκας παρακάλεσε τη Μαίη, να κινηθεί λίγο πιο πέρα στην καλύβα για να χωρέσει και η Σταυρούλα.

Σοκ η Μαίη, σοκ κι εμείς με τη Μαίη που πήρε κατάκαρδα την απομάκρυνση από τη θεσούλα της, δίπλα στον Στάθη.

Η τρίτη και μεγαλύτερη απόλαυση του φετινού Survivor, ήταν, είναι και θα παραμείνει μία. Τα συμβούλια του νησιού. Αυτά τα συμβούλια που αν το περσινό αντίπαλο δέος είχε στο μενού James Καφεντζή vs Αλέξη Παππά, φέτος έχουμε Σπύρο Μαρτίκα, έντεκα φορές υποψήφιο vs Άρη Σοίλέδη, κουμπάρο με όλους.

https://www.instagram.com/p/CfCs5PHLoOi

Και δεν μας απογοήτευσε το νέο τρέιλερ για το Συμβούλιο του νησιού, με τον Σπύρο Μαρτίκα να λέει πως έχει καταλάβει ότι ο κόσμος δεν ψηφίζει αγωνιστικά αλλά βάσει χαρακτήρα.

«Ποιος τελικά από εμάς αξίζει να καθίσει σε μια από αυτές τις 4 καρέκλες; Ο καλύτερος αγωνιστικά ή ο καλύτερος άνθρωπος που είναι αξιοπρεπής αγωνιστικά», είπε ο φαρμακοποιός και η αλήθεια είναι πως σαφής απάντηση στο Survivor, δεν υπάρχει.

Και δεν σταμάτησε εκεί ο Σπύρος, που τα έβαλε και με τη Μαίη, άκα Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου η οποία τόλμησε να τον ψηφίσει με τον Μαρτίκα να αντιδρά:

«Τολμάς και να με ψηφίσεις και να λες χυδαιότητες», λέει ο Σπύρος Μαρτίκας για να ξεκινήσει η υπεράσπιση της Μαίης από τον Άρη:

«Δεν επιτρέπω στον Σπύρο να μιλάει στην Μαίη έτσι σε καμία περίπτωση», είπε ο Άρης, που σε συμβούλιο του νησιού έφτασε να πιαστεί στα χέρια με τον Τάκη, να χρειαστεί ολάκερη η παραγωγή και η μισή Αντζούν μίντια για να τον χωρίσει από τον συμπαίκτη του.

Σε άλλα νέα, η Ασημίνα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και καθόλου καλά δεν δέχτηκε την υποψηφιότητα αυτή τονίζοντας

«Χαίρομαι πάρα πολύ που φτάσαμε δυο βδομάδες πριν τον τελικό και μιλάμε με πραγματικότητες και τη λέξη στρατηγική. Αυτό ακριβώς βλέπω αυτή τη στιγμή μπροστά μου και την δέχομαι» είπε η παίκτρια ποδοσφαίρου.

Εννοείται πως και στην περίπτωση της Ασημίνας, ο Άρης Σοϊλέδης υποστηρίζοντας την φίλη του είπε:

«Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγαν ότι τα παιδιά ψηφίζουν αγωνιστικά την Ασημίνα και τώρα το είπαν στρατηγική και ψήφισαν πάλι την Ασημίνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί έχουμε την μειοψηφία».

Χρειάζεται τελικά υπεράσπιση η Μαίη; Η Ασημίνα;

Μήπως η Βρισηίδα πλήρωσε την υπεράσπιση που δέχτηκε από τον Σπύρο Μαρτίκα; Μήπως τελικά, η μόνη που δείχνει να τα βγάζει πέρα χωρίς την υπεράσπιση κάποιου είναι η Σταυρούλα, κι αυτό της δίνει έξτρα δύναμη;

Το Twitter που βλέπει, μελετά και εκτιμά, λέει πως ναι, κανείς δεν χρειάζεται υπεράσπιση και το Γαλάτσι πλησιάζει!