Σπύρος Μαρτίκας: Τα spoilers θέλουν το φαβορί εκτός Survivor και το Twitter ακόμα διχάζεται

Σπύρος Μαρτίκας: Τα spoilers θέλουν το φαβορί εκτός Survivor και το Twitter ακόμα διχάζεται

Παρά τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, παρά τις 12 φορές που υπήρξε υποψήφιος και γλίτωσε, τα spoilers θέλουν τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι εκείνος που αποχωρεί σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο.

Ασημίνα, Μαίη, Σπύρος ή Σταυρούλα; Ποιος από τους τέσσερις θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό;

Ήταν ένα από τα φαβορί του φετινού Survivor, ήταν ο Προφεσόρ του ριάλιτι επιβίωσης, ο φαρμακοποιός με τους πιστούς υπαλλήλους που όλοι πίστευαν πως είχαν υποχρεωθεί να ψηφίζουν το αφεντικό τους για να παραμείνει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, έχοντας σπάσει και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου, μιας και παρέμεινε για 11 φορές στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως είναι ο παίκτης που την δωδέκατη και φαρμακερή φορά θα δει την πόρτα εξόδου από το Survivor.

Μήπως τον μάτιασε ο Άρης;

Στη συνέντευξή του, την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την παραμονή του Σπύρου, ο Σοϊλέδης είχε πει χαρακτηριστικά για τον Μαρτίκα:

«Ο Σπύρος μένει για 11η φορά στο παιχνίδι, έσπασε και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου. Πλέον μας δείχνει έμπρακτα ότι είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης στο κοινό. Δεν ξέρω που θα φτάσει, αν φτάσει τελικό. Είναι δύσκολα τα πράγματα», τόνισε ο Άρης που μάλλον μάτιασε τον Professor.

Τα spoilers από νωρίς βλέπουν έξοδο Μαρτίκα και τις τρεις γυναίκες, Ασημίνα- Σταυρούλα και Μαίη, να παραμένουν στον παιχνίδι κάνοντας τις τελευταίες ημέρες στο Survivor και γυναίκεία υπόθεση.

Αυτό που παραμένει μυστήριο είναι αν ο Σπύρος ήξερε πως θα τον ψηφίσει η Σταυρούλα. Το Twitter επιμένει πως η Σταυρούλα του την έφερε, μιας και αν το γνώριζε, θα την ψήφιζε κι εκείνος για να πάρει μια ψήφο παραπάνω και να έχουμε τρεις και όχι τέσσερις υποψήφιους.

Τι ήταν όμως ο Σπύρος για το φετινό Survivor;

Το πραγματικό πολυεργαλείο.

Ο ρήτορας, ο professor που καταστρώνει σχέδια και στρατηγικές, η πέτρα του σκανδάλου στους πιο πολλούς καυγάδες, ο παίκτης που παρέμεινε όσο κανένας άλλος παρά τις υποψήφιότητές του, ο γόης με το ειδύλλιο με την Ασημίνα, ο κουρασμένος, ο τραυματίας, ο άνθρωπος- κλειδί στα συμβούλια, το πρόσωπο που το Twitter λάτρεψε να μισεί.