Με ένα «καυτό» φιλί η Bella Hadid έκανε Instagram official τη σχέση της με τον Marc Kalman

Μαρία Ροδίτη
Με ένα «καυτό» φιλί η Bella Hadid έκανε Instagram official τη σχέση της με τον Marc Kalman

Η Bella Hadid και ο Marc Kalman είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο, αλλά τώρα αποφάσισαν να αποκαλύψουν οι ίδιοι τη σχέση τους.

Τι κι αν εδώ κι έναν χρόνο κρατά τη σχέση της με τον Marc Kalman μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους παπαράτσι να έχουν καταφέρει μετά από προσπάθεια να τους απαθανατίσουν σε τρυφερά τετ α τετ; Ήρθε η ώρα που τελικά η Bella Hadid ένιωσε πραγματικά έτοιμη να δημοσιοποιήσει τον δεσμό της με τον σύντροφό της.

Το supermodel έκανε- επιτέλους- Instagram official τη σχέση της δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες στις οποίες δίνει ένα «καυτό» φιλί στον Marc Kalman στη μέση του δρόμου.

Ξεσπά η Bella Hadid: «Μεγάλωσα με ανθρώπους που μου έλεγαν ότι η φωνή μου δεν ήταν σημαντική»

Τα «καυτά» φιλιά της Bella Hadid στον Marc Kalman

Στις φωτογραφίες η Bella Hadid και ο Marc Kalman κρατιούνται σφιχτά αγκαλιά και ανταλλάσσουν «καυτά» φιλιά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, το μοντέλο έχει τοποθετήσει το δεξί πόδι της πάνω στον τοίχο, σε μια πόζα που πολύ συχνά συνηθίζει να κάνει.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η Bella δημοσιεύει φωτογραφίες με το αγόρι της, τον art director, Marc Kalman, και αν κρίνουμε από το φιλί, το πάθος μεταξύ τους πρέπει να είναι μεγάλο. Και σίγουρα η Hadid είναι πολύ ερωτευμένη για να προχωρά σε τέτοιου είδους post μιας και σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει πως δούλεψε «σκληρά» και προσπάθησε πολύ για να διατηρήσει μυστικό τον δεσμό της, σε σύγκριση με προηγούμενες σχέσεις της.

https://www.instagram.com/p/CfhuOZ5uIz_

«Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που η σχέση μας έχει διάρκεια. Όταν δίνεις χώρο σε άλλους ανθρώπους να έχουν απόψεις για πράγματα που είναι τόσο προσωπικά για σένα, όλο αυτό δηλητηριάζεται», έχει δηλώσει για τη σχέση της με τον Marc η Bella.

Για τη γνωριμία της Bella Hadid και του Marc Kalman ευθύνονται οι Kardashians. Ειδικότερα, ο art director έχει συνεργαστεί με τον Travis Scott, το αγόρι της Kylie Jenner, ενώ η Bella είναι φίλη με την Kendall Jenner, οπότε… δεν ήταν δα και δύσκολο να γίνει η γνωριμία.

Ντεμπούτο στην υποκριτική για την Bella Hadid

Τα προσωπικά της πάνε καλά, η καριέρα της στο modeling πάει από το καλό στο καλύτερο και σαν να μην έφτανε αυτό, η Bella Hadid ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική. Η 25χρονη star συμφώνησε να είναι στην τρίτη σεζόν της επιτυχημένης κωμωδίας του Hulu, «Ramy», χωρίς ακόμα να είναι γνωστό αν θα υποδυθεί κάποιον συγκεκριμένο χαρακτήρα ή αν θα είναι απλώς ο εαυτός της.

Η επιθυμία της να πειραματιστεί με τον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο, ήταν γνωστή εδώ και χρόνια, οπότε, με το που παρουσιάστηκε η ευκαιρία, εννοείται πως την άδραξε.