Survivor: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου κέρδισε τη Μαίη και το Twitter το πανηγύρισε

Survivor: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου κέρδισε τη Μαίη και το Twitter το πανηγύρισε

Το «βουνό» του Survivor κέρδισε τη Μαίη και πέρασε στους 3 φιναλίστ του παιχνιδιού.

Μετά από 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο και κάτω από αντίξοες συνθήκες διαβίωσης οι εναπομείναντες παίκτες του Survivor επέστρεψαν στην Ελλάδα και βρέθηκαν στον αποψινό ημιτελικό, στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας – που έχουν προκριθεί από τα αγωνίσματα απευθείας για τον τελικό-, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου αποτέλεσαν την τελική τετράδα του ημιτελικού του Survivor με την Ασημίνα τελικά να βγάζει εκτός τη Μαίη και να προκρίνεται. Αναμενόμενο αν σκεφτείς ότι αποτέλεσε μεγάλο φαβορί από την αρχή της παρουσίας της στο παιχνίδι.

Survivor: Κάποιος αγαπάει την Ασημίνα (είναι ο Χρήστος Δάντης) και την περιμένει σε αυτό το σπίτι

Το «βουνό» του Survivor κέρδισε τη Μαίη

Η βραδιά του ημιτελικού του Survivor τα έχει όλα μέχρι στιγμής: έντονη συγκίνηση και χαρά που οι τέσσερις παίκτες συνάντησαν ξανά τις οικογένειές τους μετά από τόσο καιρό, αλλά και αδρεναλίνη και αγωνία μέχρι να ακουστεί το τελικό αποτέλεσμα που αφορούσε τη Μαίη και την Ασημίνα από τα χείλη του Γιώργου Λιανού.

https://www.instagram.com/p/CfpD3V_sBNe

Αφού, λοιπόν, άνοιξαν οι γραμμές και πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία του κοινού, ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από τον παρουσιαστή του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός με παύσεις και θέλοντας να ενισχύσει την αγωνία του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και όλων όσων βρίσκονταν στο Γαλάτσι, ανακοίνωσε ότι τελικά μαζί με τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη η τρίτη του Survivor είναι «το βουνό», δηλαδή η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στο Twitter επικράτησε πανικός με τους χρήστες να ζητωκραυγάζουν για τη νίκη της Ασημίνας.

Οι σύντροφοι των παικτών και οι απουσίες από τον ημιτελικό του Survivor

Στην έναρξη του ημιτελικού του Survivor ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε όλους τους παίκτες του reality, ενώ ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι υπάρχουν και απουσίες. Η Ελισάβετ Σπανού, ο Βαλάντης και ο Άγγελος Πουλής δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο Γαλάτσι με τον Λιανό να μην αποκαλύπτει την αιτία απουσίας τους, αλλά να λέει γενικότερα πως αυτό το διάστημα νοσεί πολύς κόσμος από Covid-19.

Στην έναρξη, όμως, και την ώρα που ο Γιώργος Λιανός μιλούσε με τους παίκτες, είδαμε τον σύντροφο της Ασημίνας, τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Δάντη, αλλά και τη σύντροφο του Στάθη Σχίζα, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, να κάθεται μαζί με τη μητέρα του στις κερκίδες. Σύσσωμες οι οικογένειες των παικτών και τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, άλλωστε, βρέθηκαν στο Γαλάτσι για να τους στηρίξουν και να μπορέσουν και πάλι- μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απόστασης- να ζήσουν μοναδικές στιγμές μαζί τους.