Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ντύθηκε στα λευκά και η κίνηση του Στάθη Σχίζα δείχνει ότι θα έχουμε γάμο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ντύθηκε στα λευκά και η κίνηση του Στάθη Σχίζα δείχνει ότι θα έχουμε γάμο

Ντυμένη στα λευκά εμφανίστηκε χτες στο Γαλάτσι, για τον τελικό του Survivor η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η χαρά δεν άργησε να έρθει με τη νίκη του Στάθη Σχίζα.

Ο Στάθης ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor και στο πλευρό του ήταν η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία, ντυμένη στα λευκά, έκανε τους πάντες να σκεφτούν αν θα δούμε σύντομα το νέο βήμα στη σχέση του ζευγαριού.

Δεν είναι σίγουρη η Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε πει για το ενδεχόμενο μιας πρότασης γάμου:

«Δεν ξέρω, χώρισα πολύ πρόσφατα και είναι σύντομο να συμβεί αυτό ξανά. Αν ο Στάθης μου κάνει πρόταση, θα του πω ότι θέλω τον χρόνο μου, δεν γίνεται από τον έναν γάμο στον άλλο», είπε μόλις σήμερα η Αλεξάνδρα στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Από τη στιγμή που ο σύντροφός μου ήταν στο παιχνίδι, θα τον στήριζα από την αρχή ως το τέλος. Πιστεύω ότι ο Στάθης είναι αξιόλογος, έχει αξιοπρέπεια, είναι τίμιος, σίγουρα η βοήθειά μου τον μπούσταρε και τον έμαθε ο κόσμος πιο γρήγορα. Ο Στάθης είναι δοτικός με το παιδί του, βάζει πάντα μπροστά τους άλλους, είναι στήριγμα για όλους. Με βοήθησε και στο Just, έτρεχε να μου φέρει χαμομήλι. Τον γνώρισα πριν δέκα χρόνια, υπήρχε μια χημεία από την πρώτη στιγμή, εγώ παντρεύτηκα τότε, ο καθένας έκανε τη ζωή του αλλά ήρθε η ώρα», είπε χαρακτηριστικά η Παναγιώταρου.

Η επανένωση μετά από μήνες

«Θέλει πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτόν. Αισθάνομαι τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι περήφανη για όσα έχει κάνει, που είναι αυτός που είναι, για την αξιοπρέπειά του στις νίκες και στις ήττες, που δεν είδα ούτε μία στιγμή έπαρση στο βλέμμα του» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη της στον ημιτελικό της Τρίτης.

Και όταν ο Γιώργος Λιανός κάλεσε εκείνη και την Μαρία Αντωνά δίπλα στους αγαπημένους τους, η Αλεξάνδρα αποκάλυψε πως ο Στάθης είναι πρότυπο άντρα για εκείνην.

Την σήκωσε στα χέρια και την έφερε δίπλα του!

«Η αλήθεια είναι ότι ο Στάθης είναι κλειστός άνθρωπος αλλά αυτό με γοήτευσε. Μου αρέσουν οι άντρες χαμηλών τόνων, με συγκινούσε όταν κέρδιζε αλλά κρατούσε χαμηλά το κεφάλι του. Η απόσταση έκανε έντονα τα συναισθήματα, μέσα σε ένα μήνα έγινε το συναίσθημα huge», είπε η Αλεξάνδρα με τον Γιώργο Λιανό να πετάει την ατάκα - φωτιά και να προδίδει μάλλον πως ο Στάθης είναι έτοιμος να παντρευτεί την Αλεξάνδρα:

alexandra2.jpg

«Πρόβα κάνει, σε σήκωσε κανονικά πριν δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να μπω σε περίεργα μονοπάτια», είπε με νόημα ο Γιώργος Λιανός για τη στιγμή όπου ο Στάθης έφερε κρατώντας αγκαλιά την Αλεξάνδρα στα χέρια του σαν να ήταν νεόνυμφοι.

panagiotarou.JPG