O Elon Musk έγινε πατέρας για 9η φορά και έκανε την πιο απρόσμενη δήλωση

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Elon Musk έγινε πατέρας για 9η φορά και έκανε την πιο απρόσμενη δήλωση
(c) dpa-Zentralbild POOL

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της SpaceX απέκτησε δίδυμα με την Shivon Zilis.

Η είδηση πως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και καινοτόμος επιχειρηματίας, Εlon Musk έγινε ξανά πατέρας κάνει τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο. Ο ιδιοκτήτης της SpaceX φέρεται να είναι ο μπαμπάς των διδύμων που έφερε στον κόσμο η Shivon Zilis. Ο Elon Musk έχει άλλα 7 παιδιά εκ των οποίων τα πέντε με την πρώτη του σύζυγο, Justine Musk και δύο με την τραγουδίστρια Grimes.

«Κάνω ό,τι μπορώ για να αντιμετωπίσω την υπογεννητικότητα. Η κατάρρευση των ποσοστών γεννητικότητας είναι μακράν ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός. Σας εύχομαι να αποκτήσετε μεγάλες οικογένειες και συγχαρητήρια σε όσους τις έχουν ήδη», έγραψε o Elon Musk στο Twitter.

Elon Musk: Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Depp- Heard είπε τη γνώμη του για τη δίκη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «New York Times» το 2020, ο ιδιοκτήτης της Tesla παραδέχθηκε πως δεν παίζει εξέχοντα ρόλο στη ζωή των παιδιών του όταν αυτά είναι μικρά.

O Elon Musk έγινε πατέρας για 9η φορά

Τα δικαστικά έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Insider δείχνουν ότι ο Elon Musk και η Shivon Zilis, κατέθεσαν αίτηση για να αλλάξουν τα ονόματα των δίδυμων μωρών τους, ώστε να έχουν «το επώνυμο του πατέρα τους και να περιέχουν το επώνυμο της μητέρας τους ως μέρος του μεσαίου ονόματός τους».

Η αίτηση κατατέθηκε στο Austin του Τέξας όπου γεννήθηκαν τα μωρά και εγκρίθηκε από τον δικαστή. Η Shivon Zilis φέρεται να γέννησε τον Νοέμβριο του 2021, λίγες εβδομάδες πριν ο Μusk και η σύντροφός του, Grimes αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας.

https://www.instagram.com/p/CfsnsairK_t

Ποια είναι η Shivon Zilis

Η 36χρονη γεννήθηκε στον Καναδά και σπούδασε οικονομικά και φιλοσοφία στο Yale πριν εργαστεί στην IBM και αργότερα στο Bloomberg Beta, ένα ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων. Θεωρείται ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Forbes «30 under 30». Σύμφωνα με το LinkedIn της, η Zilis εργάζεται ως διευθύντρια επιχειρήσεων και ειδικών έργων στη Neuralink, την εταιρεία νευροτεχνολογίας του Elon Musk.

Πηγή κεντρικής: apimages.com